Iván Sánchez (Espai del Descans): 'La nostra família porta més de 30 anys al sector del moble i el descans'


2 de juliol de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Espai del Descans, entrevista, llar i decoració, connecTerrassa | Temps de lectura: 6 minuts

'El carrer del Nord és una zona molt transitada'

'El nostre aparador és un espai clau del negoci, on hi anem posant ofertes variades constantment'

'Tenim tot tipus de productes relacionats amb el món del descans'

'Estem orientant-ho tot per a poder oferir al client un portal de venda online'

Espai del Descans (web, Facebook, Twitter, Instagram, galeria fotogràfica) —botiga situada al C/ del Nord, 105 de Terrassa— només té quatre mesos de vida, però la família que hi ha al darrere porta més de 30 anys al negoci dels matalassos. A Espai del Descans, el 21è comerç que ha entrat a formar part de connecTerrassa, hi podem trobar tot tipus de matalassos, cadires, butaques, sofàs-llit, coixins i tots els complements que puguem necessitar per a dormir bé i sobretot per DESCANSAR;-). N'hem parlat amb l'Iván, el seu propietari, juntament amb la seva dona, per conèixer més i millor qui són i què ofereixen.

Marc Roca (connecTerrassa).- Iván, situa'ns, la vostra botiga té tot just quatre mesos de vida, però porteu un bagatge previ de més de 30 anys de negoci familiar en el sector.

Iván Sánchez (Espai de Descans).- Així és. A la botiga que acabem d'obrir només hi treballem la meva parella i jo. Tot i això, tenim el suport de la família, que porten més de 30 anys en el sector del moble i del descans. Gràcies a això hem pogut començar aquesta aposta. Tots dos estàvem a l'atur abans de llançar la botiga i, aquest, és un últim intent per sortir del pou on estàvem immersos degut a la crisi generalitzada que estem vivint.

Marc Roca (connecTerrassa).- Per què heu escollit el Carrer del Nord per situar el vostre negoci? Quins són els punts forts d'aquesta ubicació i què milloraries d'aquesta zona? Em comentaves que l'aparcament és un problema, però crec que heu trobat la solució, és així?

Iván Sánchez (Espai de Descans).- El carrer del Nord és una zona per on hi passa molta gent, per agafar el tren, per baixar al Centre,... per això volíem ubicar-nos en una zona molt transitada, perquè puguin veure el nostre aparador, un espai clau del negoci, on hi anem posant ofertes constantment i variades. I, respecte a l'aparcament, si, és un problema que no vam contemplar en el moment d'obrir la botiga, però ara ja tenim unes targetes pel pàrquing que hi ha al costat de Correus, perquè hi puguin aparcar els nostres clients.

Marc Roca (connecTerrassa).- Quins tipus de productes podem trobar a Espai de Descans? Tinc entès que els orígens dels productes són molt diversos, així com les marques. No us “caseu” amb ningú i oferiu força diversitat?

Iván Sánchez (Espai de Descans).- Exacte! Tenim tot tipus de productes relacionats amb el món del descans. Matalassos de motlles, de viscolàstica, butaques, sofàs, somiers, roba de llit, capçals,... tot el que estigui relacionat amb el descans ho tenim o ho podem aconseguir. Pel què fa a les marques, les més conegudes que tenim són Sonpura i Aspol, que són dos fabricants nacionals de renom.

Marc Roca (connecTerrassa).- El vostre espai de venda és la botiga física. Teniu previst obrir botiga online? I, quant a formes de distribució, quins serveis oferiu? Teniu servei de distribució a domicili?

Iván Sánchez (Espai de Descans).- Ara mateix centrem el negoci en la botiga física, però si que estem orientant-ho tot per a poder oferir al client un portal de venda online, amb el valor afegit que tots els nostres productes porten el transport inclòs dins del preu, quan distribucions al Vallès.

Marc Roca (connecTerrassa).- I, ja per acabar aquesta petita introducció, m’agradaria que ens recomanessis dues coses: 1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç/bar-restaurant/professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Iván Sánchez (Espai de Descans).- Una web del nostre sector que trobo interessant és www.mueblesab.com i, respecte a comerços de Terrassa recomanaria 'El Petit Comitè' del Carrer de la Palla. Són molt actius a Facebook!

--

NOTA: Ets un comerç, bar, restaurant, professional,... i estàs interessat en formar part de connecTerrassa? Registra't aquí i et vindrem a presentar el projecte.

--

ENTREVISTES ANTERIORS

Joan Gamisans: ‘El porc de ral d’Avinyó és una raça molt preuada, de molta qualitat i molt tendre’.

Joaquim Colomer (Colomer Ventalló Advocats): 'Si és per una bona causa, anem on el client ens demana'.

Yolanda Alfaro: 'El cap de setmana comença el divendres al matí'.

El Tastet de la Cisqueta (Dani): A El Tastet de la Cisqueta hi trobareu 'qualitat, bon preu i molta amabilitat'.

Alícia M. (Fabra Finques): ‘A la xarxa s'hi ha d'estar de forma implicada, s'han de cuidar els continguts i saber què es vol dir’.

Jordi (Sa illa): ‘Les ensaïmades de Menorca i els cafès amb coctelera són els nostres productes estrella’.

Eva (La Provença): 'Per mi sempre ha estat un al·licient treballar de cara al públic, és una font d'intercanvi d'idees que m'enriqueix com a persona'.

Maurí Assessors: 'L'aparició de les taxes judicials ha dinamitat l'accés de molts ciutadans a la justícia'.

Rosa (Ni un pèl de +): 'A l'home cada vegada li agrada més cuidar-se i busca llocs on li ofereixin un tracte personalitzat i especialitzat'.

Cristina (El Confit): “Els productes que surtin de la botiga han de tenir un estil que els diferenciï de la resta”.

Parafarmàcia Nova: 'La gent valora els consells que donem. Intentem donar resposta a totes les necessitats i dubtes'.

Bau House: “A part dels concerts, oferim sopars a bon preu i en un lloc especial, una casa modernista”.

Can Mallorquí: 'Oferim productes 100% ecològics i de producció pròpia'.
 

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat