Qui som


Marc Roca Verdaguer
Director i fundador de connecTerrassa
Format en periodisme i màrqueting digital, els darrers quatre anys ha estat director de continguts web i gestor de comunitats en línia de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc – Portal de referència en tendències en comunicació i indústries culturals). Prèviament, havia exercit de jurista i tècnic en administració electrònica, a l’empresa privada i en diverses administracions públiques.

correu electrònic - LinkedIn

Judit Alonso Villar
Redactora de continguts de connecTerrassa
Fundadora de l’empresa de papereria i material personalitzat HappyDays.cat. Amb formació en enginyeria industrial i disseny, ha treballat en diverses empreses del sector privat i actualment com a freelance a la seva pròpia empresa.

Joan Reixach Sadurní
Director tècnic de connecTerrassa
Ha treballat els últims anys en millorar els sistemes tecnològics per tal que l'experiència de les persones que els utilitzen sigui satisfactòria. Amb formació en comunicació i en tecnologia ha treballat com a freelance i en diverses empreses del sector públic i privat.

correu electrònic - LinkedIn

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat