Can Mallorquí: 'Oferim productes 100% ecològics i de producció pròpia'


7 de maig de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: Can Mallorquí, Mercat de la Independència, menjar ecològic, comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 3 minuts

Al passadís de l’esquerra del Mercat de la Independència, entrant pel Raval de Montserrat, trobem la parada de menjar ecològicCan Mallorquí (parada 121-124), un dels primers comerços que han entrat a format part de la Comunitat connecTerrassa. Hem parlat amb la seva propietària, la Mireia, perquè ens expliqui què hi podem trobar i quines són les característiques marca de la casa.

Marc R. (connecTerrassa).- En primer lloc, gràcies per entrar a formar part de la connecTerrassa. Can Mallorquí és una empresa familiar de producció i distribució de productes ecològics. Explica’ns, breument, la vostra història i quin tipus de productes hi podem trobar.

Mireia C. (Can Mallorquí).- Can Mallorquí vam obrir el juny del 2013 amb la idea d'oferir productes ecològics i, a més, de producció pròpia, on la producció es centre en les farines integrals amb molí de pedra, cereals i llegums. A la botiga hi podeu trobar molta diversitat de productes, tots 100% ecològics. Actualment, tenim unes 300 referències. I, estem iniciant la distribució dels nostres productes a nivell nacional.

Marc R.- Teniu productes de fabricació pròpia, com la farina. A banda d’aquests, en teniu d’altres? i, d’on són?

Mireia C.- Els primers productes que hem iniciat en la producció són les farines, de les que ja en tenim disponibilitat. Amb la collita de juliol disposarem, també, de cigrons i llenties pardina. Tots aquests productes els presentem a granel a la botiga, però també disposem de formats de 5kg i 25kg per a particulars, comerços i restaurants. Les farines, en concret, són mòltes amb molí de pedra per tal de conservar tots els seus nutrients. Actualment fem farines de blats antics (xeixa, forment, alcalà, etc.), el kamut, l'espelta, sègol, arròs integral, fajol i cigró. La procedència dels cereals són de pagesos de Catalunya, com per exemple de Gallecs (Vallès Oriental) i Cal Pep Mestre (Anoia). En la propera sembra inclourem aquests cereals per tal que siguin de producció pròpia.

 

Molí de pedra de Can Mallorquí

Marc R.- A Terrassa us podem trobar al Mercat de la Independència des del 13 de juny del 2013. Esteu en algun altre municipi? Disposeu de botiga online i/o oferiu servei de comandes a domicili?

Mireia C.- Actualment, físicament ens podeu trobar al Mercat de la Independència. A més, però, també ens podeu contactar via la nostra pàgina web www.canmallorqui.cat, des d’on podeu fer les vostres comandes online i us ho portarem a casa. En un futur, també volem estar en més mercats municipals, per tal de poder oferir aquests productes propis a més gent.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, m’agradaria que ens recomanessis dues coses: 1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Mireia C.- 1) La web seria www.botanical-online.com, perquè és un gran cercador d'informació on pots trobar les propietats d'un aliment en concret, plantes medicinals i, fins i tot, tractaments naturals per a malalties o infeccions. 2) Quant a comerços de Terrassa, recomano tot el què podem trobar al Mercat de la Independència, perquè et permet tenir una contacte personal de tu a tu, directe amb el venedor.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat