Presentació del model 347 per a les comunitats de propietaris, per Alícia Mirabent [Fabra Finques]


 • dimecres, 6 febrer, 2019 - 12:00

  OPINIÓ | Alícia Mirabent (Fabra Finquesens explica què és el model 347 i quines comunitats de propietaris l'haurà de presentar. 

  Segons el Reial Decret 828/2013 les operacions realitzades per les comunitats de propietaris amb industrials o serveis que superin els 3.005,06 € durant l'any 2018 hauran de ser declarades presentant el model 347 en l'excercici 2019.

  Des de Fabra Finques hem compilat i preparat, durant tot l'any 2018, les factures i resums de les comunitats que administren, per tal de que aquest mes de febrer es presenti a l'Agència Tributària el model 347 degudament complimentat. Els industrials que han pogut superar l'import abans esmentat són lampistes, empreses de neteja, paletes, ascensor, plaques solars...

  Tal i com marca el RD queden excloses les següents operacions:

  • Les relatives a subministrament d'energia elèctrica i combustibles de qualsevol tipus destinades a ús i consum comunitari.
  • Les de subministrament d'aigua amb destí d'ús i consum comunitari.
  • Les derivades d'assegurances que tinguin per objecte l'assegurament de bens i drets relacionats amb zones i elements comuns.

  Així, us recordem que per evitar una infracció tributària, segons marca la Llei General Tributària, cal presentar en termini autoliquidacions o declaracions i que estan previstes sancions en els supòsits de no cumplir els terminis.

  Des de Fabra Finques us aconsellem que a tal efecte verifiqueu que la persona encomanada en aquesta tasca a la comunitat presentarà el model en els terminis i detall correctes.

  Enllaços d'interès:

  Per Alícia Mirabent de Fabra Finques

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Alícia Mirabent Rodriguez

  Sòcia de Fabra finques, serveis immobiliaris.