Valoració: 
Average: 2.5 (4 votes)
Presentació: 

Àbac Assessors (Avda Jaume I, 95, 1r) és una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial.

Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client.

Informació productes o serveis: 

Entorn legal: servei d’assessoria fiscal, comptable, laboral, mercantil, concursal i corporate compliance. Especialistes en la gestió i problemàtica de l’empresa, tant a nivell organitzatiu (reorganització, resolució de conflictes i separacions de socis, pactes i protocols), com en l’àmbit de la successió generacional (empresa familiar, holdings, protocol familiar).

Entorn consultoria-formació: servei d’assessorament econòmic-financer, amb servis de control pressupostari, planificació financera, gestió del pool bancari i negociació bancària, com a serveis fonamentals; consultoria comercial i màrqueting; d’alta direcció (conseller extern); d’organització administrativa; d’implantació de programes informàtics de gestió; internacionalització d’empreses; consultoria de recursos humans; coaching i formació d’equips.

Entorn externalització/outsorcing: comptabilitat, gestió de cartera (comptes a cobrar i pagar), facturació electrònica, relacions amb l’Administració i confecció i presentació d’impostos, administració de personal (nòmines, seguretat social, contractació), portal de l’empleat (eina tecnològica d’alt valor afegit en la relació empresa client i treballador), CRM, SaaS (software de gestió propi en el núvol –cloud—, per utilització directa per part del client).

Ara, sota el paraigües SAGE Professional Advisor (#SageAdvisor): Despatx tecnològicament evolucionat, reconegut per la empresa líder del país. Això, els permet oferir tota mena de condicions especials en tota la gamma de producte Sage.

Els serveis d'Àbac Assessors van adreçats tant a les empreses com als empresaris. Aprofitant l’experiència acumulada, Àbac ofereix “cultura d’empresa” als nous emprenedors, que sovint enceten els seus nous projectes sota una bona una idea i amb una gran voluntat, però mancats d’esperit “empresarial” i, és per això, que de forma personalitzada i a mida per a cadascú, ofereixen diferents tipus de solucions i suport per a nous emprenedors.


Avda Jaume I, 95
08226 Terrassa B
937369860

De dilluns a dijous: de 9.00 h a 19.00 h.
Divendres: de 9.00 h a 15.00 h.


 Web Facebook Twitter Linkedin