Anna Durán (L’Alfàbrega): “L’èxit de les CatCistelles ens ha desbordat literalment”


 • dijous, 26 juliol, 2018 - 19:15

  Fa un any va engegar el projecte de L’Alfàbrega, amb els nous propietaris, en Sergi i l’Anna. Es tracte d’una botiga de vegetals frescos i de rebost, situada al centre de Vacarisses. La prioritat dels actuals propietaris és poder oferir productes variats i de proximitat.

  La botiga física, situada al vell mig del poble, va tancar-se definitivament fa dos mesos per centrar-se en el servei de les “CatCistelles”. Aquest servei consisteix en el repartiment de cistelles setmanals mixtes amb productes de proximitat: de verdures, fruites, embotits, formatges...

  Els interessats en les “CatCistelles” són afegits a una llista de difusió de WhatsApp on s’hi explica, cada dissabte, els productes disponibles i el preu d’aquests. Per tal de rebre aquest lot de productes cal que la comanda que es faci superi els 20€, sense despeses d’enviament. Tothom qui vulgui formar part d’aquesta llista de WhatsApp i assabentar-se de les ofertes setmanals haurà de contactar amb el 682 605 299.

  Un oferta que ha anat creixent exponencialment “gràcies al boca-orella”, tal i com apunta l’Anna, qui també afegeix que l’èxit de les cistelles “ha estat el motiu pel qual hem tancat la botiga física, ens ha desbordat literalment”. Tant és així que a dia d’avui L’Alfàbrega fa enviaments arreu de la comarca. Rellinars, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze o Rubí són algunes de les poblacions que ja disfruten d’aquest servei.

  A més, s’ha impulsat una iniciativa per crear la “marca Vacarisses”. Amb la col·laboració de negocis com Artemisa (herbolari), Ca la Siona (embotits), La Vaca Boja (cervesa artesana), la Frasera (formatgeria) o El Forn de Pa del poble, es pretén incloure tot de productes locals a les “CatCistelles”.

  I, això no és tot. A partir de setembre L’Alfàbrega es farà càrrec de l'hort de la Frasera, amb la qual cosa podrà abastir-se de productes propis. Un projecte que “fa especial il·lusió” a en Sergi i a l’Anna.

  En seguirem informant...

  >> Veure Reportatge Especial "Qui és qui a connecVacarisses"

  ----------

  Qui és qui a connecVacarisses (web - Facebook):

  >> Vols rebre els butlletins de connecVacarisses? Apunta't!

  >> Tens una empresa a Vacarisses? Entra a formar part de connecVacarisses amb condicions molt especials!

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Pau Aguilera

  Periodista. Locutor a Ràdio Municipal de Terrassa i a RadioStar i redactor de connecTerrassa.