Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

El restaurant El Cingle és una empresa familiar creada el 1976, regentada per Montse Estruch. Va començar sent L’Hostal del Poble junt amb els seus pares Jaume i Maria i el Josep.

Amb esperit familiar, de cuina casolana i amb força gràcies a ells i a l'esforç familiar, la Montse Estruch va poder aprendre dels més grans mestres de la cuina del país i de fora. Aprenent tècniques diverses, formes de cuinar i, sobretot, de viure a cada moment la cuina de cada lloc.

Ha tingut la gran sort de fer viatges meravellosos a països al voltant de tot el món, amb cuiners que ja són amics per sempre.

Ara, amb un equip jove i ple d'il·lusió i energia, amb canvis adaptats a la nova generació i sensibles als nostres temps, segueixen per oferir-nos unes propostes adients.

Informació productes o serveis: 

Veure la carta.


Plaça Major, s/n
08233 Vacarisses Barcelona
938280233
  • MIGDIES: de dilluns a diumenge, de 13.00 a 16.00 h.
  • NITS: les nits únicament prèvia reserva anticipada elcingle@elcingle.com - 938 280 233

 Web Facebook Instagram Twitter Pinterest