Del 25/09 al 04/10 | Torna la Ruta del Gintònic a Terrassa!


Temes: 
Organitzador: 
Gremi d'Hostaleria de Terrassa
Data: 
divendres, 25 setembre, 2015 (Tot el dia) a diumenge, 4 octubre, 2015 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Del 25 de setembre al 4 d’octubre el Gremi d'Hostaleria de Terrassa organitza la Ruta del Gintònic, que inclourà aquest any el 3er. Festival Música & Gintònic, coincidint de l'1 al 4 d’octubre amb el DENIM Shop Art.

El Festival Música & Gintònic tindrà lloc del 25 al 27 de setembre. L'establiment que hi vulgui participar haurà d'oferir durant aquell cap de setmana alguna actuació en viu acompanyada d’un gintònic (es poden fer les actuacions que vulgueu).

La Ruta del Gintònic consisteix simplement en oferir un gintònic (preferiblement de tònica Schweppes i ginebra Master’s, que són els patrocinadors) a un bon preu (preu lliure).

Entre la vintena de participants hi trobem a 5 membres de la Comunitat connecTerrassa:

Adreça: 

Reviews

Esther Gago López (no verificat)

Un any mes l'invent de promoció dels rstaurants en detriment dels bars de cope, un any mes ens sentim trepitjats per aquest tipus d'events que duen a terme aquells que no paguen licencia com a oci nocturn, que usurpen l'horari dels pubs i ofereixen begudes i música a preu de saldo.
Lluís Ristol (no verificat)

<p>Esther, saps que no hi hagut manera de posar-nos d&#39;acord amb els establiments del oci nocturn... i el Gremi no pot estar plegat de mans. No es l&#39;intenció fer la competencia al oci nocturn, només es vol activar el consum en els bars i restaurans que també hi fa falta. Només demano que el oci nocturn vulgui fer coses i ja saps que estic al vostre costat.</p>

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat