Tendències en rams de núvia 2019 [SempreViva]


 • Etiquetes: opinió, SempreViva | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 18 març, 2019 - 13:00

  Llegint diversos articles a internet sobre les tendències dels rams de núvia 2019, m'he adonat de diverses coses.

  La primera és que no hi ha una sola tendència, sinó les que tu vulguis: rams grans i rams minimalistes amb un parell de flors. També rams tipus bouquet i els de cascada de sempre. Rams amb flors grans. Uns altres que combinen només flors petites, i després els que proposen una sola flor gran com a protagonista acompanyada de moltes de petitones. Hi ha qui proposa rams fruiters, que em semblen divins. Però, aquests tingueu en compte que algun tipus de fruit us pot tacar el vestit i que algunes fruites poden fer que el ram pesi massa.

  Altres propostes continuen apostant pels rams informals i silvestres que inclouen elements secs com espigues.

  Una opció que m'ha semblat original i divertida són cistelletes de vímet amb flors.

  En qualsevol cas, al meu entendre independentment de les tendències, la núvia ha d'escollir el seu ram en funció de diversos elements.

  El primer és el tipus de casament: un casament informal acceptarà uns tipus de rams que en un casament formal no encaixarien tant. Un altre punt determinant és el vestit. Però l'aspecte imprescindible a tenir sempre en compte és la complexió de la núvia. Una núvia alta pot lluir un ram de major grandària, mentre que a una núvia més aviat baixeta no l'hi aconsellaria.

  El que us recomano és que quan vulgueu encarregar el vostre ram de núvia, tingueu una idea general del que us agrada. Però escoltar també els consells de la professional que us farà el ram. Segur que entre les dues parts surt un ram preciós i d'allò més apropiat.

  + info www.connecterrassa.cat/comunitat/sempreviva

  Casaments 2019

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat