Oriol Penas (Ultreia Projects): «Estic preparant el llançament de l’acadèmia que, per un preu anual simbòlic, es podrà accedir a tots els cursos»


 • Etiquetes: entrevista, Ultreia Projects, empresa | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 10 gener, 2019 - 17:15

  Ultreia Projects és un projecte d'emprenedoria dedicat a la creació i actualització de pàgines web, i a la impartició de tallers i formacions relacionades amb les noves tecnologies. Hem parlat amb l’Oriol Penas, el seu impulsor per a conèixer alguns novetats i projectes de futur.

  connecTerrassa.- Oriol, situa’ns, què és Ultreia Projects, quan vas engegar aquest projecte i a qui va dirigit.

  Ultreia Projects és una empresa que va començar ara fa dos anys amb la idea de crear pàgines web i ha anat girant cap a oferir el que jo en dic les tres potes de l’emprenedoria i de qualsevol negoci que té una part digital, que són la pròpia part web, la formació tecnològica i l’acompanyament i suport a l’hora de muntar la nostra pròpia feina.

  Ultreia Projects va començar sense el “client objectiu” definit però cada cop s’ha anat orientant més cap a emprenedors o petits negocis que necessiten algú que parli el seu llenguatge, emprenedors o petits empresaris que necessiten que vagis a la seva botiga, deixis el portàtil a la bossa i els escoltis i que, un cop entens les seves necessitats, els expliquis què pots fer per al seu negoci. I que durant el projecte et trobin sempre i un cop s’acaba segueixis al seu costat per a resoldre tots els seus dubtes.

  cT.- Fa poques setmanes vas llançar nova web d’Ultreia Projects. Què hi podem trobar i quines novetats hi has implantat?

  A la nova web he redefinit molt bé aquestes 3 potes necessàries per poder tenir el nostre negoci a Internet (o la nostra part del negoci d’Internet), estic muntant una acadèmia dins de la pròpia pàgina web per donar autoformació, he posat a la venda uns taller en línia de posicionament web, de creació de pàgines web i de productivitat. Són tallers personalitzats de dues hores de durada i enfocats al projecte de cada empresa.

  Per altra banda, he creat el sistema d’acompanyament a emprenedors amb una mentoria que es diu “emprendre amb èxit” i que consta d’uns paquets d’hores de suport que els emprenedors compren en funció del que necessitem, segons si és un problema o un dubte puntual o volen que els acompanyi durant un temps.

  I he redefinit el servei de creació web amb més serveis com el manteniment web o la creació de botigues en línia amb WooCommerce.

  cT.- També estàs al darrera de pàgines web d’altres membres de connecTerrassa, com aquesta de la cafeteria La Tetera que ha vist la llum fa pocs dies. Quines altres has fet a la Comunitat connecTerrassa? I, com enfoques la creació de les pàgines web?

  Doncs de connecTerrassa ja en porto unes cuantes com la pàgina web de Cuques de Llum, Cohise, Hub Terrassa, Àbac Habitatge, Nuria Cortell (a la que ara afegirem una botiga i una acadèmia)..., la veritat és que formar part de la comunitat ha estat clau en el meu creixement. Per altra part també porto el manteniment de la web de Crea’t a ma.

  cT.- I, ja per acabar, quins projectes de futur et depara el 2019?

  Doncs estic preparant el llançament de l’acadèmia, a la que per un preu anual molt simbòlic es podrà accedir a tots els cursos, és un projecte que tinc en marxa però que encara no ha vist la llum.

  Per altra banda estic creant 3 infoproductes i m’agradaria vendre el meu primer llibre a Amazon, però sobretot seguir ajudant a emprenedors i petits empresaris als que la part virtual o tècnica del seu negoci se’ls fa una muntanya.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat