Miguel Ángel Reche (Color Plus Terrassa): «Aquí ens trobem des d’empreses, centres escolars i associacions de pares, fins a alumnes d’ESO, universitaris o, inclús, estudiants de l’Escola d’Art i Disseny»


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 3 minuts

  dilluns, 4 febrer, 2019 - 20:00

  La cadena de copisteries Color Plus ja compta amb més de 50 botigues, set de les quals a Catalunya. A Terrassa hi trobem Color Plus Terrassa, situada al carrer d’Ausiàs March, 1, fent cantonada amb la Rambla d’Ègara, molt a prop de l’IES Terrassa. N’hem parlat amb Miguel Ángel Reche, soci responsable d’aquest negoci, que va obrir les portes el 2014. Des d’aleshores, ens comenta, “té taxes de creixement continu”.

  Segons Reche, en aquesta empresa que va començar venent exclusivament cartutxos de tinta, «el públic és molt variat. Aquí ens trobem des d’empreses, centres escolars i associacions de pares, fins a alumnes d’ESO, universitaris o, inclús, estudiants de l’Escola d’Art i Disseny».

  Sobre els beneficis de tenir un centre d’educació com l’IES Terrassa al costat, ens comenta que “sempre va bé està a prop de clients potencials com poden ser els alumnes d’un institut però, quan realment omplen la botiga és en època d'exàmens i entregues”.

  L’horari d’aquesta copisteria és de 9.00 a 21.00 h, excepte els dissabtes que les seves portes obren de 9.00 i tanquen a les 13.30 h.

  Sota el lema “imprimim il·lusions” Color Plus Terrassa permet imprimir qualsevol tipus de foto o text sobre qualsevol material que desitgis. De fet, fa relativament poc, aquesta empresa va engegar la personalització d’objectes com coixins, tasses o pòsters, on pots posar-hi la foto o el text que vulguis.

  Pel que fa a l’impressió de treballs, un dels altres serveis destacats, el client només cal que porti el pendrive o enviï un correu electrònic amb el document pertinent i concreti les característiques de l’impressió que vol, i ja el podrà recollir quan se l’avisi (a més, també s’enquaderna i hi pots trobar material escolar de tot tipus).

  Parlant amb altres treballadors de Color Plus Terrassa descobrim que el tracte amb el client és una de les claus d’èxit. Ens expliquen que «aquí prima la comoditat de la persona que fa ús dels nostres serveis, nosaltres volem que passi el menor temps possible d’espera i que gaudeixi del millor resultat possible en la seva impressió. Les persones que entren per la porta del nostre establiment no són números i, per tant, l’assessorament i el pressupost ajustat a les seves necessitats és importantíssim per nosaltres, si el client marxa content no volem res més».

  Una de les darreres novetats que ens explica Reche és el servei CopiCloud, una novedosa plataforma digital gratuïta i accessible per a tothom que permet fer una impressió de qualitat des de casa.

  Un sistema molt similar al Google Drive que, com ens indica Reche, «és ràpid, de qualitat i amb un preu raonable». Per a fer-lo servir has de crear-te un compte on podràs anar dipositant els teus documents. En el moment en que vulguis imprimir-los a la copisteria només hauràs de demanar per quan vols que estigui feta aquesta impressió i l’únic pas que faltarà serà anar a buscar el teu document, que ja estarà imprès i preparat per a la seva entrega.

  Més informació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat