Llongueras Elite Terrassa: "Color, metxes, tall a concordança amb les temperatures o una fantàstica manicura i pedicura són símptomes de l'arribada de l'estiu"


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 8 juny, 2021 - 12:00

  —Quan vau obrir Llongueras Elite Terrassa i quins serveis oferiu?

  —Pertanyem a la xarxa de franquícies de Llongueras. La nostra obertura a Terrassa va ser al mes de maig de 2011 ja fa 10 anys. Actualment, estem ubicats al carrer de l'església, 22 de Terrassa oferint els serveis en el nostre saló de perruqueria i estètica (mà, peus, depilacions en calent i sessions mensuals de làser).

  —Amb la flexibilització que estem vivint aquests dies de les restriccions provocades per la Covid-19, el bon temps i el fet que s'estigui aconstant l'estiu, quin són els serveis que tenen més demanda?

  —La cura personal és imprescindible en aquests moments de pandèmia, una bona relaxació en un entorn professional, personal qualificat, mesures de seguretat, tot això té el resultat més buscat com a professional. Client satisfet.

  Color, metxes, tall a concordança amb les temperatures o una fantàstica manicura i pedicura són símptomes simptomàtics que ha arribat l'estiu, sense oblidar-nos d'una bona depilació, ja sigui en calent o a làser. Tots aquests serveis i molts més es poden sol·licitar al nostre saló Llongueras.

  —Teniu el local en ple centre, al carrer de l'Església, 22. Com valoreu la ubicació del vostre negoci? Hi ha algun aspecte que voldríeu millorar (senyalitzacions, il·luminació, aparcaments...)?

  Tenim una localització òptima en ple centre neuràlgic de Terrassa. En aquest entorn clients de tota la ciutat visiten les nostres instal·lacions.

  Per contra, inconvenients com l'aparcament per als nostres clients s'estan intentant solucionar amb Terrassa Centre i aparcaments de la zona en forma de tiquets a baix cost o tarifes reduïdes.

  —Quin és el vostre client tipus? És fidel? Teniu molt client nou?

  —Tenim clients de tota mena, fidels, de passada, recomanats... El client Llongueras és únic, amb un tracte professional, creatiu, amable, diferent... ens dóna com a saló una diferenciació de la resta dels nostres competidors, els nostres clients ho valoren i ens són molt fidels.

  —Quins són els vostres projectes de futur?

  —Continuar la dinàmica ascendent de la sala, pròximes reformes, formació continuada per als nostres col·laboradors, més presència a les xarxes...

  *NOTA: Aquesta entrevista s'ha fet a l'empresa guanyadora d'un sorteig organitzat per connecTerrassa.

  Anar a Entrevistes de connecTerrassa

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat