Cuina casolana en un indret màgic a Vacarisses [El Cingle]


  • Etiquetes: Estiu 2023 | Temps de lectura: 1 minut

    dimarts, 18 juliol, 2023 - 13:00

    El restaurant El Cingle és una empresa familiar creada el 1976, regentada per Montse Estruch. Va començar sent L’Hostal del Poble junt amb els seus pares Jaume i Maria i el Josep.

    Amb esperit familiar, de cuina casolana i amb força gràcies a ells i a l'esforç familiar, la Montse Estruch va poder aprendre dels més grans mestres de la cuina del país i de fora tècniques diverses, formes de cuinar i, sobretot, de viure a cada moment la cuina de cada lloc.

    Ha tingut la gran sort de fer viatges meravellosos a països al voltant de tot el món, amb cuiners que ja són amics per sempre.

    Ara, amb un equip jove i ple d'il·lusió i energia, amb canvis adaptats a la nova generació i sensibles als nostres temps, segueix per oferir-nos unes propostes adients.

    I aquest estiu, ofereix la seva carta especial per gaudir al seu meravellós jardí.

    Més informació:

    Anar a l'Especial Estiu 2023

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat