Cuina casolana en un indret màgic a Vacarisses [El Cingle]
Etiquetes: Estiu 2023 | Temps de lectura: 1 minut
El restaurant El Cingle és una empresa familiar creada el 1976, regentada per Montse Estruch. Va començar sent L’Hostal del Poble junt amb els seus pares Jaume i Maria i el Josep.
Amb esperit familiar, de cuina casolana i amb força gràcies a ells i a l'esforç familiar, la Montse Estruch va poder aprendre dels més grans mestres de la cuina del país i de fora tècniques diverses, formes de cuinar i, sobretot, de viure a cada moment la cuina de cada lloc.
Ha tingut la gran sort de fer viatges meravellosos a països al voltant de tot el món, amb cuiners que ja són amics per sempre.
Ara, amb un equip jove i ple d'il·lusió i energia, amb canvis adaptats a la nova generació i sensibles als nostres temps, segueix per oferir-nos unes propostes adients.
I aquest estiu, ofereix la seva carta especial per gaudir al seu meravellós jardí.
Més informació:
-
WEB EMPRESA: http://www.elcingle.com/
-
WEB CONNECTERRASSA: https://www.connecterrassa.cat/comunitat/el-cingle
-
ADREÇA: Plaça Major, s/n - 08233 - Vacarisses
-
TELÈFON: 938280233
-
E-CORREU: elcingle@elcingle.com
-
INSTAGRAM: @montsetopchef
-
FACEBOOK: /elcinglebymontseestruch
Afegeix un comentari