Casals d'estiu i cursos per a joves i adults en anglès a UP! Language school


 • Etiquetes: Casals d'estiu 2021 | Temps de lectura: 1 minut

  L'escola d'idiomes Up! Language School (carrer de la Creu Gran, 15-17) organitza:

  1. Campus Super Summer on fan diverses activitats com: tallers, jocs, excursions, manualitats, cuina, teatre, cançons, piscina... TOT EN ANGLÈS!!!!
  2. Cursos d'estiu presencial / Online per a joves i per a adults.

  CAMPUS SUPER SUMMER

  Esplai Super Summer. Pots escollir les setmanes que vulguis. El Super Summer és un campus 100% en anglès amb més de 15 anys d’experiència fent dels estius un record divertit i memorable per als nens i nenes. Manualitats, tallers, jocs, esports, etc…..tot plegat en un ambient adequat, tranquil i segur [+ informació].

  CURSOS PER A JOVES

  Aprofita l'estiu. Assoleix nous reptes! Cursos presencials o online per a alumnes que volen avançar un nivell o que no disposen de temps per estudiar la resta de l’any. Els cursos intensius, semiintensius i repàs poden ser-vos molt útils! [+ informació].

  CURSOS PER A ADULTS

  Aprofita l'estiu. Assoleix nous reptes! Classes presencials o online Grups reduïts - atenció personalitzada - professorat amb àmplia experiència - classes dinàmiques i pràctiques [+ informació].

   

  • UP! language school
  • Creu Gran,15 Terrassa
  • 937 833 602
  • www.upls.cat

  Especial Casals d'estiu 2021

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat