Monica Cubero
Carrer Guipúscoa, 73; baixos 3ª - 08223 - Terrassa - Barcelona
622279000

Presentació: 

La Mónica Cubero, després d'una intensa trajectòria dedicada als tractaments estètics de la pell i a la formació de professionals arreu del món, va decidir l'any 2012 emprendre el seu propi projecte de formació professional i de benestar personal.

En l'àmbit del coaching, la Mónica es dedica a motivar i a formar professionals en Estètica Emocional, i en general a millorar el benestar de les persones.

Un dels principals objectius de la Mónica és que cada dona sigui capaç de dedicar un temps per cuidar-se i recuperar-se mitjançant la cura de la seva pell, la millora del seu estat muscular i l'aprofundiment en el seu autoconeixement: per a qualsevol dona, és molt important, bàsic i indispensable trobar aquest moment!

Si vols saber més coses sobre la Mónica o tenir més informació, visita www.monicacubero.es.

Pots entrar també a la seva pàgina de Facebook.

Informació productes o serveis: 

La Mónica realitza cursos enfocats a treballar el poder personal a través de l'estètica i disposa d'una consulta a Terrassa dedicada exclusivament a les dones, on treballa amb productes naturals certificats, i que funciona mitjançant invitació.

Ofereix també servei d'assessorament i de compra personal de cosmètica natural.


Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat