dg. 7 de març (10.00 h) | Visita guiada “El Modernisme i les flors", en família! [CDMT]


Temes: 
Data: 
diumenge, 7 març, 2021 - 10:00 a 13:00
Descripció activitat: 

Voleu descobrir en família l’exposició “El Modernisme i les flors”? EL CDMT us ofereix un recorregut pels diferents àmbits de l’exposició a través d’un dossier amb il·lustracions i textos explicatius. Hi trobareu un conte per anar llegint i diverses activitats per poder gaudir de la visita amb els vostres nens i nenes d’entre 3 i 8 anys.

“El Modernisme i les flors” és una exposició itinerant organitzada per l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, el Museu d’Art de Cerdanyola i Museus d’Esplugues de Llobregat. La seva itinerància s’emmarca dins dels programes de suport de la Xarxa de Museus Locals, instrument de cooperació entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments amb museus municipals.

Entre finals del segle XIX i començaments del segle XX, la natura va ser la gran musa i font d’inspiració d’arquitectes i artistes. Per Europa es va estendre un nou estil que rebé diferents noms; tot i  que genèricament s’anomenà Art Nouveau, a Catalunya es va dir Modernisme. El món vegetal era el repertori més utilitzat d’aquest nou estil que difonia valors com la llibertat creativa, la fantasia, la línia corba i la sensualitat. Façanes i interiors es cobrien de flors, fulles i tiges en forma de vitrall, de ferro, de ceràmica o de mosaic.

Activitat per a famílies amb nens, gratuïta amb inscripció prèvia a inscripcions@cdmt.cat. Disponible a les 10.00, 11.00, 12.00 i 13.00 hores. Places limitades a dues famílies cada hora

L’exposició es podrà visitar fins el 9 de maig del 2021. Aquesta activitat familiar tindrà lloc cada primer diumenge de mes dins el programa “Diumenges en família”.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

 

 

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat