dg. 18 de febrer (11.00 h) | Viu en directe... "Tresors amagats del Museu: com i a on els guardem?" [CDMT]


Temes: 
Data: 
diumenge, 18 febrer, 2024 - 11:00 a 13:00
Preu: 
20,00 €
Descripció activitat: 

 

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU TÈXTIL | Activitat de pagament (20 €) per a públic adult. Amb inscripció prèvia fins al dijous anterior. Places limitades.

“Viu en directe…” és una experiència al Museu en la qual, acompanyats de la conservadora i en grup molt reduït, podreu endinsar-vos en temes relacionats amb la moda, el tèxtil, la indústria, les tendències i com evolucionaren al llarg de la història. Es combina una part teòrica amb la pràctica directa sobre peces úniques de les col·leccions que no s’exhibeixen i amb les quals es podrà interactuar. A més, s’oferiran recursos per ampliar el tema proposat en cada sessió.

Quan un teixit o una peça d’indumentària arriba al Museu, hi ha tota una sèrie de passos que hem de seguir fins que l’objecte queda guardat en una de les reserves del Museu. Quins són aquests passos? De quina manera guardem cadascuna de les peces?

Les reserves del Museu poden semblar grans vestidors plens de teixits, de roba o de complements, però aquests espais han de tenir unes característiques molt concretes i ara pots conèixer quines són. Ens endinsem en els espais més exclusius del Museu per experimentar les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil.

Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat / 937 315 202.

+ INFO

 

Adreça: 
Carrer de Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat