dc. 10 de març | Xerrada "online" de Francesc Mauri sobre què podem fer contra el canvi climàtic [Creixen Terrassa]


Organitzador: 
Creixen Terrassa
Data: 
dimecres, 10 març, 2021 - 19:00
Descripció activitat: 

El canvi climàtic és un repte global que no té fronteres i afecta a totes les persones. S’han de prendre mesures dràstiques des de ja, però què hi podem fer nosaltres des de la nostra realitat? Per respondre a aquesta pregunta l'AFA de Creixen Terrassa organitza una xerrada virtual el proper dimecres 10 de març a les 19.00 h, amb un ponent excepcional: el meteoròleg Francesc Mauri.

En aquesta trobada es parlarà de les qüestions meteorològiques, però també d’aportacions que podem fer tots nosaltres des del punt de vista mediambiental per contribuir, en la mesura del possible, a revertir la situació. De la mà d’en Francesc Mauri sabrem quins són els falsos mites sobre el canvi climàtic i abordarem des d’un punt de vista objectiu i científic quines en són les causes, les conseqüències i com combatre-ho.

Si voleu participar a la xerrada cal contactar a l’AFA a través del seu correu afa@creixenterrassa.cat, perquè us envïin l’enllaç a l’acte.

Especial Jornades de Portes Obertes

Adreça: 
Carrer de Sant Pere, 36
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat