26/07 | Taller de patés vegetals [ViuLògic]


Organitzador: 
ViuLògic
Data: 
dissabte, 26 juliol, 2014 - 11:30
Preu: 
10,00 €
Descripció activitat: 

A punt per cuinar? Et proposem un taller demostratiu de Patés vegetals pel proper dissabte 26 de juliol 2014 a les 11:30h. Farem patés fàcils i refrescants per aquest estiu! La duració del taller és de 1:30h aproximadament. Tots els ingredients utilitzats, són ecològics, de proximitat o de comerç just. Al final del taller degustarem els plats cuinats.

Aquest taller és apte per vegetarians, vegans (sense aliments d’origen animal) i intolerants al gluten. Els tallers els fem a la cuina de ViuLògic a la Plaça del Progrés 3, de Terrassa.

Patés vegetals

Volem que els grups no siguin molt grans per tal de facilitar les interaccions. L’objectiu d’aquest taller és que al finalitzar, siguis capaç de fer les receptes a casa. També complementem els tallers amb una explicació teòrica, perquè entenguis les receptes per a poder modificar-les, si cal. Sempre et facilitarem les receptes impreses en paper.

El preu és de 10€ que es pagarà el mateix dia del taller. Per fer la reserva, hauràs de venir a ViuLògic o enviar un correu electrònic a info@viulogic.com i esperar resposta de confirmació. Ens reservem el dret d’anul·lar un taller si no hi ha un mínim de 4 persones inscrites. Si ja tens pagat el taller per ofertes anteriors, conserves les condicions anteriors.

Els nens i nenes de fins a 12 anys poden venir gratuïtament! (acompanyats d’un adult).

Que cal dur? un llapis, per si voleu fer anotacions.

Si teniu intolerancia a algun aliment, digueu-nos-ho i ho tindrem en compte.

+ info al web de ViuLògic

ACTUALITZACIÓ: NO QUEDEN PLACES!

Adreça: 
Plaça del Progrés, 3
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat