23/10 | Sessió inaugural Graduat en Direcció de Comerç i Distribució, a càrrec de Victor Küppers, autor del llibre "Vivir la vida con sentido"

23/10 | Sessió inaugural Graduat en Direcció de Comerç i Distribució, a càrrec de Victor Küppers, autor del llibre "Vivir la vida con sentido"


Temes: 
Organitzador: 
ESCODI
Data: 
dijous, 23 octubre, 2014 - 14:30 a 16:00
Descripció activitat: 

Sessió inaugural (gratuïta) de la carrera universitària Graduat en Direcció de Comerç i Distribució. La sessió, prevista per al 23 d'octubre,  anirà a càrrec de Victor Küppers, autor del llibre "Vivir la vida con sentido" (oberta a professionals i estudiants). Trobareu + info a la web de l'ESCODI.

PRESENTACIÓ: “Només es viu una vegada, però una vegada és suficient si es fa bé!”. En l’entorn accelerat en el que vivim, on la rapidesa és la prioritat i en el que les circumstàncies econòmiques i socials ens fan arribar contínuament comentaris negatius, es fa necessari aturar-se a pensar per ordenar la nostra vida i la nostra professió dintre del món del comerç.

Victor Küppers, autor del llibre: “Vivir la Vida con Sentido” i soci de küppers&co, creu fermament en la importància de la nostra actitud, tant a nivell personal com professional, per desenvolupar el nostre potencial en el món del retail: Els coneixements sumen, però les actituds multipliquen.

OBJECTIUS: Potenciar la il·lusió i l'entusiasme de les persones per a que gaudeixin a la feina, i facilitar metodologies pràctiques i efectives que ajudin a millorar com a persones i com a professionals.

DIRIGIT A: Empresaris / Empresàries i professionals del comerç: Propietaris i gerents de comerç, directors de màrqueting, directors i responsables de retail, responsables de punts de venda, venedors, i totes aquelles persones que treballen en l’àmbit del comerç. També poden participar els Graduats en Direcció de Comerç i Distribució que imparteix ESCODI amb titulació de la Universitat Autònoma de Barcelona, UAB.

PONENT: Victor Küppers. Doctor en Humanitats i soci de küppers&co, és professor de la Universitat de Barcelona (UB), de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), i col.labora amb ESADE i amb diversos centres educatius. Ha col·laborat també com a formador per a empreses com Nestlé, BBVA, El Corte Inglés, La Caixa, Privalia, Levi's, Atrapalo.com, Damm, Leroy Merlin, Danone, i Futbol Club Barcelona, entre d'altres. Autor del llibre "Vivir la vida con sentido. Actitudes para vivir con pasión y entusiasmo".

QUAN: Dijous, 23 d’octubre de 2014, de 14:30h a 16:00h.

ON: Seu d’ESCODI a Terrassa (Vapor Universitari, c Colom 114 1er pis, 08222 Terrassa).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Matrícula GRATUÏTA (cal fer inscripció)

Inscripció web a l’enllaç: http://www.escodi.com/agenda.php

Tel. 93 7839745 (de 9h a 17:30h), o correu sfava@escodi.com. Places limitades (rigorós ordre inscripció).

Adreça: 
Carrer Colom, 114
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat