Tendències en CUINES, Fira di Milano 2018 [Omple Buits]


dilluns, 4 juny, 2018 - 18:30

OPINIÓ Omple Buits | Us apropem les últimes tendències en interiorisme de CUINES de la Fira de Milan 2018, de la mà d'un dels nostres proveidors, Dica.

  1. Aposta segura amb la pedra. Torna amb força el marbre, més enllà del clàssic, els negres mates i grisos reapareixen, tot el que sigui pedra, tant a nivell de taulells de cuina com per a paviments i revestiments.
  2. Les vitrines amb vidres fumats, tant amb efectes grisos i marrons, deixa veure l’interior i aporta un toc sofisticat.
  3. Desapareix el blanc, apostem per materials nobles, tornen els colors foscos per al mobiliari, tant en fustes com en laques, laminats… aportant un plus d’elegància i sofisticació.
  4. Cuines obertes, espais únics, si el teu espai t’ho permet, no ho dubtis, espais amplis són l'última tendència, el mobiliari amb materials nobles fa perfecte aquesta combinació.
  5. Aigüeres del mateix material que les encimeres, tot en un, compacte, net, senzill, minimalista… Oblida't de les juntes!
  6. Taulell de cuina molt gruixut o molt fi, els nous materials permeten marbres ultrafins i tornen les gruixudes de 10-12 cms.
  7. Mobiliari sense tiradors a la vista, els tiradors tipus gola són l’estrella, deixant relegat els tiradors a les cuines al més estil rústic.

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa

Informació de l'autor

Gemma Gutiérrez

Omplebuits neix de la unió de dos professionals amb una àmplia experiència en arquitectura, disseny d'espais interiors, locals comercials, aparadors, estands, escenografia… Unint l’experiència tècnica amb el disseny i la part artística, aconsegueixen crear espais únics.

Entenen el disseny com a procés creatiu, totalment personalitzat per a cada client, estudien les seves necessitats i definieixen solucions funcionals per a cada espai. El resultat són espais sensibles a cada client i a les seves necessitats.