Ritual d’amor per a la nit de Tots Sants [Sakura]


 • Etiquetes: Castanyada | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 29 octubre, 2018 - 11:45

  Quan pensem en rituals de foc sempre ens ve al cap la nit de Sant Joan. Però existeix una altra nit que també podem aprofitar per fer servir la seva màgia: la nit de Tots Sants o Halloween.

  A molts països de parla hispana hi ha la creença que en aquesta nit s’obre la porta de “l’altre món” per tal que puguem connectar-nos amb el nostres sers estimats que hagin fet el “trànsit”.

  Però ja que és una nit especial, podem aprofitar per fer altres tipus de rituals (atreure abundància, augmentar la salut, eliminar obstacles...).

  Us proposo fer un ritual senzill que us ajudarà a atreure l’amor a la vostra vida o a enfortir el que ja teniu.

  Ritual per atreure l’amor o conservar-ho:

  Què necessites?

  • Una espelma vermella

  • Mel

  • Sucre

  • Dues o tres branques de canyella

  • Paper i bolígraf o un objecte punxant tipus agulla o clau

  • Un plat pla

  Prepara el teu ritual:

  Abans de tot has de pensar quins són els aspectes que vols a la teva nova relació o que vols enfortir de la que ja tens, per exemple: Respecte, Fidelitat, Comunicació... Un cop ho tens clar, els escrius al paper o els graves a l’espelma amb l’objecte punxant, de tal manera que quedin escrits en relleu. Si els escriu en un paper, l’has de posar sota l’espelma.

  Et poses mel a les mans i empastifes l’espelma.

  La col·loques al centre del plat i poses les branques de canyella al voltant. Agafes un grapat de sucre amb la mà i encercles tot el conjunt de manera que espelma i canyella queden dins el cercle de sucre.

  Ja tens el teu ritual preparat. Comença la màgia.

  Busca un lloc tranquil on no et molestin durant uns 10 minuts i on puguis col·locar el teu petit altar. Encén l’espelma, tanca els ulls un moment i visualitza com és la relació que vols a la teva vida. Amb tot luxe de detalls: com us comuniqueu, quanta confidencialitat hi ha entre vosaltres… Imagina’t passejant junts, creant un projecte de vida… tot allò que vols aconseguir. Dedica uns minuts a recrear-te en aquesta nova realitat que estàs construint, gaudeix de les emocions que et desperta (amor, tranquil·litat, confiança, seguretat...).

  Deixa que l’espelma s’esgoti (tingues prevenció, estem treballant amb foc).

  Una curiositat...

  Les espelmes ens deixen missatges amb les formes que creen en acabar-se. Si vols que ens la mirem junts/es, passa per la botiga i ho comentem.

   

  Carina Cerezo

  Sakura teràpies naturals, creixement personal www.sakuraterapiasnaturales.com

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat