Ricard Segarra (La Modernista): "Hem habilitat dues noves sales: una per a sopars i reunions de grup i, una altra, per a fer exposicions i activitats culturals"


  • Etiquetes: La Modernista, bars i restaurants | Temps de lectura: 3 minuts

    dijous, 28 maig, 2015 - 16:45

    ENTREVISTA | La nova etapa que acaba d’encetar en Ricard Segarrra al capdavant del bar-restaurant La Modernista (carrer de la Font Vella, 91) ve plena de novetats interessants. Fa uns dies anunciàvem que havien acabat la reforma de la 2a planta del seu edifici, on hi trobem dues sales polivalents, una adequada per a serveis de cafeteria amb una gran pantalla de televisió i, l'altra, més enfocada a lloguer per a presentacions de llibres, conferències, xerrades, espais de treball, exposicions... com també per a sopars de grups, aniversaris, batejos, comunions… N’hem parlat amb el Ricard per a saber-ne més detalls.

    connecTerrassa.- Ricard, com valores aquestes primeres setmanes de funcionament de La Modernista? Quina reacció està tenint la gent que us està venint?

    Ricard Segarra.- La veritat es que força bé. Tots els principis costen d'engegar però, a la setmana de obrir, vàrem posar un menú diari i està funcionant bé, a la gent li agrada i repeteix, per tant, és el que importa.

    connecTerrassa.- Heu arrencat amb força, coincidint amb la Fira Modernista de Terrassa i la iniciativa “De tapa en tapa”. S’estan complint les vostre expectatives?

    Ricard Segarra.- S'estan complint les expectatives, sobretot resepcte a les tapes i l'afluència els caps de setmana. Entre setmana costa una mica més engegar, però estem treballant per a poder-ho fer. Amb la Fira Modernista vam treballar molt i molt bé i, la incursió al «De tapa en tapa» ha estat tot un èxit, els clients ens feliciten, repeteixen i ens recomanen per la nostra tapa. N'etem molt contents.

    connecTerrassa.- Parla’ns de les reformes que heu fet a la 2a planta. Què hi havia i què hi trobem ara? Quin ús li voleu donar?

    Ricard Segarra.- Una sala l'hem habilitada per a fer sopars i/o reunions, on hi ha quatre barriques i 16 tamborets, a més d'un piano. L'altra sala —on abans hi havia un magatzem— l'hem pintada i la volem utilitzar per a fer exposicions de quadres (termporals o permanents), de fotografia, presentacions de llibres, sopars, reunions, actes culturals...

    connecTerrassa.- A quin públic podria interessar-li utilitzar les dues sales de la 2 planta?

    Ricard Segarra.- La sala de les barriques pot interessar més aviat al jovent per sopars en grup. L'altra espai, més polivalent, va dirigit a tot tipus d'usuaris i d'edats però, sobretot, si hagués de concretar, diria que a artistes i gent relacionada amb el món cultural.

    connecTerrassa.- I, ja per acabar aquesta breu conversa. Sé que ets un culé total i que a La Modernista oferiu els partits de pagament. Com valores l’actual temporada i quins partits queden que no ens poguem perdre al teu bar?

    Ricard Segarra.- Doncs, com a bon culé, crec que aquesta temporada de moment té un balanç força bo, a l'espera dels resultats d eles dues finals que ens esperen les properes setmanes, que aprofito per recordar que les podreu veure al nostre local, tant la final de la Copa del Rei d'aquest dissabte 30 de maig a les 21.30 h. (TV3), com la final de la Champions, el dissabte 6 de juny a les 20.45 h (TV3).

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat