Què són les reformes “exprés” i com poden ajudar a millorar els comerços i negocis?, per RUMinteriors


 • Etiquetes: decoració, disseny | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 29 abril, 2016 - 12:00

  OPINIÓ | Quan un particular o comerç es planteja fer una reforma, aquesta pot ser fruit d’una necessitat o d’una il·lusió pel canvi. Però en la majoria dels casos aquesta decisió ve acompanyada d’un seguit de preguntes. Quant temps durarà? Què implicarà? Quin cost tindrà? Són preguntes que, en el cas d’un comerç o negoci que està funcionant, prenen especial importància, ja que pot implicar interrompre l’activitat comercial durant un temps.

  Com en tot hi ha reformes i reformes i, depenent del grau de la intervenció, aquestes poden durar uns pocs mesos o poques setmanes.

  Avui us volem parlar de les reformes “exprés”. Son intervencions a petita escala. En molts casos, fruit de la necessitat de buscar un canvi estètic en el menor temps i cost possible.

  Aquest tipus d’intervencions són alternatives molt bones per a negocis que busquen un restyling de l’espai en un temps rècord i amb un cost raonable. Això si, perquè el procés tingui èxit, tant la feina prèvia de l'interiorista com l’execució per part dels industrials ha d’estar coordinada i executada amb rigor i professionalitat.

  Un canvi no sempre ha d’implicar obra. Hi ha molts elements a l’abast de l’interiorista per aconseguir que un espai canviï totalment. La pintura, l’ús de papers pintats en parets, canvi de paviments o jugar amb la il·luminació i mobiliari són uns bons recursos per aconseguir-ho.

  Per exemplificar el que us hem explicat us volem ensenyar el restyling que vam dur a terme en un centre de psicologia on el que se’ns demanava era reformar la recepció amb dos objectius clars: 1) reorganitzar l’accés a la part privada i que el trànsit d’usuaris no fos tant directe i, alhora, 2) fer de l’espai un lloc càlid on sentir-se a gust durant l’espera.

  Per aconseguir-ho es va col·locar parquet, es van pintar parets i sostres amb colors clars però a l’hora càlids i, a través del mobiliari, es va reorganitzar el trànsit per dins el local. I tot, en el període de temps de 10 dies.

  Evidentment el concepte de restyling i intervencions “exprés” és aplicable a vivendes i es pot fer a través de diferents vies que us anirem descobrint en propers articles.

  --

  Per RUMinteriors, estudi d'interiorisme.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat