Obbal llança un blog dedicat a la grafologia amb la finalitat d'aclarir dubtes per al “gran públic”


 • Etiquetes: Professionals, grafologia | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 2 febrer, 2015 - 18:45

  La setmana passada Obbal Grafologia va obrir un blog professional dedicat a la grafologia. N’hem parlat amb la Maite Jiménez, jurista, grafoanalista, educadora i reeducadora de l'escriptura i pèrit cal·lígraf judicial i, des del 2013, gestora d’Obbal, l’únic despatx professional del Vallès Occidental amb titulació universitària especialitzada en Educació i Reeducació de l’Escriptura des d’una vessant exclusivament grafològica.

  connecTerrassa.- La setmana passada veu obrir un blog professional dedicat a la grafologia. És així? Quin tipus de continguts hi podrem trobar?

  Maite Jiménez.- Sí, en efecte, hem obert un blog professional on els continguts seran molt variats però sempre relacionats amb la grafologia. El nostre primer apunt tracta el tema de la disgrafia des del punt de vista de la grafoanàlisi. Vam considerar necessari explicar aquest trastorn arrel de les nombroses consultes que hem rebut.

  cT.- Amb quina periodicitat teniu previst publicar?

  MJ.- Les publicacions seran setmanals, sempre i quan no es doni alguna circumstància extraordinària que ens faci alterar la programació.

  cT.- A quin públic us dirigiu? Serà una blog molt tècnic o espereu arribar ‘al gran públic’?

  MJ.- Ens adrecem al gran públic amb la finalitat d'aclarir tots aquells dubtes relacionats amb grafologia. La nostra professió sol ser força desconeguda en general i considerem necessari desenvolupar els conceptes per a una millor comprensió. Encara que es tracta d'un blog professional i els continguts sovint seran tècnics, sempre ho farem amb un llenguatge comprensible per a tothom.

  cT.- I, ja per acabar, si haguessis de recomanar un blog del teu sector, quin recomanaries? I, per què?

  MJ.- Recomano el blog MÁSTER GRAFOANÁLISIS EUROPEO UAB gestionat pels meus mentors Mariluz Puente i Francesc Viñals, grans experts en la matèria amb una àmplia trajectòria i experiència professional.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat