Laia Mata: "Rentar a una bugaderia d'autoservei et pot ajudar a estalviar fins a 900€ l’any" [Fresh]


 •  

  Rentar a Fresh t’ajudarà a estalviar. I és que les dades són clares. Vivim en un país amb un dels índex de preu per Kwh més elevats d’Europa. S’estima que la rentadora ocupa el 8% del total de despesa energètica d’una llar promig, que arriba a ser del’11% en cas d’utilitzar també assecadora. És en part per aquest motiu que cada vegada hi ha més usuaris que s’apunten a la tendència de les bugaderies d’autoservei.

  Una família de quatre membres produeix al voltant de 30 kg de roba per setmana, als quals cal sumar llençols i tovalloles fins a arribar a uns 40 kg setmanals. Això implicaria un consum de 4000 Kw setmanals, 900 litres d'aigua i unes 6 hores de feina, a més de la despesa en productes. Rentar a la bugaderia d’autoservei suposa un estalvi de més de 17 euros setmanals, que es tradueix en fins a 900 euros a l’any, i a més a mes, també hi ha l’estalvi de temps,  ja que se n’hi ha de dedicar menys de la meitat.

   

  Què és això d’una bugaderia d’autoservei?

  És un espai amb rentadores i assecadores de fins a 17Kg de capacitat on pots anar a rentar i/o assecar la teva roba, els cobrellits, les mantes, els nòrdics de plomes, les cortines, etc. Especialment indicat per peces grans i per molt volum de roba.

  Ah, com el que veiem a les pelis americanes?

  Doncs sí, més o menys! A Europa fa més de 40 anys que les bugaderies d’autoservei funcionen amb normalitat i ara és quan s’està introduint al nostre país. Un cop ho provis, veuràs que bé que va!

  I quant es triga?

  El rentat dura mitja hora i l’assecat 20 minuts. I sí, per la majoria de peces és suficient!

  Haig de portar el meu sabó?

  No cal. Les rentadores ja dosifiquen la quantitat adequada de sabó i suavitzant de primera qualitat, curós amb la roba i el medi ambient.

  Quan puc venir?

  Tenim obert els 365 dies de l’any. Sí, diumenges i festius  també!! Des de les 8 del matí fins a les 10 de la nit.

  I si no sé com funciona?

  Hi ha unes instruccions, molt clares, però si ens vols demanar més informació ens pots trucar al telèfon 646.17.00.21

   

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa