Identificar els problemes, marcar-se objectius i segmentar el client a qui ens dirigim marquen la xerrada “Com vendre més”


 • Etiquetes: comerç, fidelització, segmentació, màrqueting | Temps de lectura: 1 minut

  dilluns, 5 octubre, 2015 - 16:30

  Gemma Sallés, màster de màrqueting per ESADE, professora universitària i sòcia de Get a partner, ha pronunciat aquest dilluns 5 de setembre una xerrada amb el títol "Com vendre més" al bar de la Casa Baumann, el Bau House.

  La xerrada, organitzada per connecTerrassa, ha comptat amb una nombrosa assistència de comerciants, i amb ells, la Gemma ha analitzat alguns dels recursos que es poden utilitzar per a augmentar les vendes i millorar la relació amb els clients.

  Al llarg de l'acte, els assistents han pogut conéixer, mentre participaven amb preguntes i comentaris, la importància que té fixar-se uns objectius precisos, definir el perfil de client al qual va adreçat un determinat producte o servei, i saber-se diferenciar de la resta de comerços o establiments.

  A més, la Gemma ha explicat la notable influència que té en l'augment de vendes una correcta segmentació de mercat, instrument de màrqueting que, ben aplicat, contribueix també a millorar la nostra qualitat de servei.

  A la xerrada també s'ha tractat el tema de la fidelització de clients, i s'ha plantejat la necessitat de respondre preguntes essencials com: en què és diferent el nostre establiment de la resta d'establiments? Perquè la gent hauria de venir a comprar els nostres productes? Què fem millor que ningú?

  En resum, la xerrada ha basculat sobre les següents idees centrals:

  • Identificar els problemes reals (en relació a la disminució o frenada de les vendes)
  • Definir objectius (en relació a l'augment de vendes)
  • Establir clarament què venem i a qui li volem vendre
  • Engegar un pla d'accions (entès com un conjunt d'estratègies per a augmentar les vendes)

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat