El Mercat de la Independència engega una campanya de dinamització i anàlisi dels seus clients


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 4 juliol, 2017 - 11:00

  Dinamitzar el mercat durant els mesos d’estiu i analitzar amb dades objectives i subjectives l’activitat dels seus clients són els dos objectius que s’ha proposat dur a terme el Mercat de la Independència al llarg de vuit mesos. Per a tirar endavant amb aquest projecte, compte amb la tecnologia i els serveis de l’empreses terrassenques Happy Customer Box i connecTerrassa.

  Des de fa algunes setmanes la tecnologia de l’empresa terrassenca Happy Customer Box està implantada en diverses zones del Mercat de la Independència, amb un doble objectiu: per una banda, ha instal·lat, al costat del punt d’informació del Mercat, una màquina que permet a tots els clients que ho vulguin deixar la seva opinió —d’una forma molt senzilla i intuïtiva— sobre com valoren l’experiència de compra en aquest espai emblemàtic i comercial de la ciutat.

  Amb aquesta informació, el Mercat pot disposar de dades subjectives de valoració amb informes que rep mensualment on s’hi indica el grau de valoració i les hores i dies de més activitat, entre altres. Dades que els permeten tenir informació útil dels seus clients per tal de poder-los oferir una millor resposta a les seves necessitats. A més, la pregunta que es fa és totalment personalitzable, segons la informació que vulgui tenir en cada moment el Mercat.

  En la mateixa línia d’anàlisi amb dades, s’han instal·lat sensors a les principals portes d’accés al Mercat per tal d’estudiar, al llarg de vuit mesos, els fluxos de pas per hores, dies i mesos, una informació objectiva que permetrà al Mercat analitzar els períodes de més activitat, per on s’accedeix a les seves instal·lacions, etc.

  I, completant aquesta acció d’anàlisi de dades, des d’avui mateix s’ha engegat un sorteig sota el títol «Comprar al Mercat aquest estiu té premi», que s’allargarà durant els mesos de juliol i agost, amb la idea de dinamitzar el Mercat durant un període de l’any on els hàbits de consum canvien especialment. I, lligant-ho amb la primera part del projecte —recull de valoracions dels clients— s’ha instal·lat una gran urna al costat de la màquina de valoració per tal de fomentar-ne el seu ús.

  Així, tothom que vagi al Mercat durant els mesos juliol o a l’agost a comprar-hi, podrà dipositar el seu tiquet de compra en aquesta urna i entrarà en el sorteig de dues nits d’hotel (2 adults + 2 infants) + dues entrades per a Port Aventura i Ferrari Land, per cortesia del Mercat amb la participació de Baraka Club de Viatges. A més, hi haurà un segon premi: un bateig astronòmic per a 6 persones, per cortesia de l’Associació Astronòmica de Terrassa.

  El disseny de tota la campanya de dinamització ha anat a càrrec de la dissenyadora terrassenca Judit Alonso, de l’empresa HappyDays.cat. I, els serveis d’impressió de la campanya publicitària s’han fet a Color Plus Terrassa i Corominas Digital. Totes les empreses esmentades formen part de la Comunitat connecTerrassa.

  --

  NOTA: La col·laboració entre Happy Customer Box i connecTerrassa gràcies a Kautic40, un programa d'incubació empresarial que té com a objectiu ajudar a impulsar projectes innovadors vinculats a les TIC. Va dirigit a persones emprenedores amb un projecte de negoci en procés de maduració, i també a empreses de recentment creació amb un model de negoci innovador. Cada any s’obra una nova edició que té una durada de 9 mesos. Durant aquest període de temps, els projectes seleccionats (un màxim de 10 per edició) disposen d’un espai de treball, assessorament personalitzat i formació presencial i online. El programa està impulsat pel Servei d’Innovació de l'Ajuntament de Terrassa i Leitat, dins del context del Parc Científic i Tecnològic Orbital40.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat