Com podem utilitzar les promocions 'low cost' per a donar a conèixer els nostres productes o serveis? [#connecFormació novembre 2015]


 • Etiquetes: connecFormació, Gemma Soler Raspall, màrqueting, promoció | Temps de lectura: 2 minuts

  diumenge, 25 octubre, 2015 - 18:15

  FORMACIÓ | Sovint evitem fer publicitat perquè pensem que tindrà un cost elevat, però utilitzant imaginació i temps podem crear promocions i campanyes de publicitat a un cost molt baix o fins i tot zero. Creativitat al poder! Bàsicament, el curs que hem preparat pel novembre dins del cicle connecFormació ha de servir per fomentar l’actitud necessària per impulsar idees novadoses que es concretin en accions de màrqueting i publicitat amb la finalitat de donar un impuls als nostres comerços o als nostres productes/serveis. Amb el guiatge d’una coach experta en màrqueting la fita serà donar resposta a aquestes preguntes:

  • De quins recursos disposo?
  • Com els puc utilitzar per promoure el meu producte/servei/comerç?
  • Pensament lateral, què és i com utilitzar-lo per crear una campanya promocional?

  Docent: Gemma Soler Raspall (www.gemmasolerraspall.com). Diplomada en publicitat i relacions públiques. Diplomada en turisme. Postgrau en direcció d'empreses. Postgrau en igualtat a les empreses. Màster en direcció de comunicació. Va titular-se en coaching per aplicar-ho en l'àmbit de l'empresa i aviat es va adonar dels avantatges que a nivell personal oferia. Va ser directiva a reconegudes institucions en l’àmbit de la comunicació i les relacions institucionals durant més de 10 anys. Com a emprenedora, va crear i va gestionar una clínica de medicina natural durant 15 anys i ha participat en la creació i gestió de 8 empreses. Va treballar al departament d’emprenedoria de Cecot, assessorant emprenedors i plans d’empresa de projectes Genera, Reinicia’t o Inicia’t. Actualment, és professora de màrqueting i gerent de la seva pròpia empresa, SALUT 360º, de coaching aplicat a la salut, el benestar i el desenvolupament personal i professional.

  Organitzador: connecTerrassa (persona de contacte: Marc Roca Verdaguer - marc@connecterrassa.cat - 617.09.67.43).

  Dates i horari: Dos matins. Dilluns 23 i 30 de novembre, de 10.00 h a 12.00 h.

  Lloc: Bau House (Av. de Jacquard, 1 Terrassa).

  Preu normal: 25 €/persona (equival a 6,25 €/h).

  Preu col·lectius: 22 €/persona.

  Preu per a membres de connecTerrassa: 15 €/persona.

  NOTA IMPORTANT: Aquest curs només es tirarà endavant si hi ha un mínim de 15 persones inscrites. L’aforament màxim és de 45 persones.

  IMPRESCINDIBLE inscripció prèvia en aquest Formulari:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat