Com podem evitar els lloguers impagats? [Per Grupo Cano]


 • dimarts, 31 gener, 2017 - 12:15

  Al mercat hi ha diversos productes que protegeixen al propietari enfront de les possibles incidències que puguin afectar el lloguer del seu habitatge.

  En moltes ocasions ens preguntem si realment val la pena llogar una propietat corrent el risc que això suposa. I si l'inquilí deixa de pagar el lloguer? I si no paga els subministraments? Què passa quan em trobo amb desperfectes quan els inquilins marxen?

  Bé, doncs a totes aquestes preguntes hi ha una mateixa resposta: Assegurança d'impagament, o lloguer protegit.

  Es tracta d'una assegurança, comercialitzada per diverses companyies asseguradores, que fa que les preocupacions de l'arrendatari deixin de ser-ho.

  En primer lloc, és clau escollir els possibles llogaters, analitzant la seva solvència econòmica i descartant a totes aquelles persones que no compleixin amb uns requisits mínims.

  Però, com bé sabem, això no garanteix que les coses puguin anar malament en un futur o que aquest possible inquilí sigui bon pagador.

  En el cas que el llogater deixi de pagar la renda, l'assegurança cobreix tant els costos de la reclamació per via judicial com l'import d’aquesta. Si a més ha deixat de pagar els subministraments, podem reclamar els imports judicialment sense cap cost.

  En moltes ocasions, la fiança dipositada és insuficient per a poder reparar els possibles desperfectes que ens puguem trobar. Per a satisfer aquesta necessitat, queden coberts també els actes vandàlics que s'hagin pogut produir, fins a 3.000 €.

  Des de Grupo Cano, com a corredors d'assegurances, oferim aquests productes en les millors companyies asseguradores. Comptem amb un equip especialitzat que li informarà de qualsevol dubte que pugui haver-li quedat sense resoldre.

  AUTORA: Maria José Cano.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Maria José Cano

  Maria José Cano és gestora de continguts, responsable del departament immobiliari i membre de gerència a Grupo Cano.