Com podem eliminar la sal refinada de la nostra alimentació? [Ají Dolç]
Etiquetes: | Temps de lectura: 1 minut
Hem preguntat a Ají Dolç alguna alternativa per a substituir la sal refinada de la nostra alimentació. Aquesta és la seva recomanació:
En explica quines alternatives proposa. Les sals que tenen són naturals, sense refinar, amb totes les seves propietats i oligoelements intactes!
Una bona opció per a utilitzar com a sal de taula per al dia a dia és la sal de Villena. És de color blanc i una mica humida, ja que és sense refinar. A més és una sal de riu, assecada al mediterrani pel vent del corredor de Villena, Alacant, i tractada artesanalment en molí de pedra. Té un sabor molt agradable i no canvia el sabor dels aliments
El seu baix sodi i el seu color blanc, converteixen aquesta sal de Manantial en una excel·lent opció per canviar la sal refinada que tan nociva és. A Ají Dolç la podeu trobar a granel, aquesta i moltes més, que us presentarà en futures publicacions!
Ají Dolç us ajuda a cuidar-vos, començant pel més bàsic! La sal i el sucre!
Afegeix un comentari