Com escollir les escales segons les característiques de la llar [per Ruminteriors]


 • Etiquetes: llar i decoració, disseny, decoració | Temps de lectura: 1 minut

  OPINIÓ | Un dels elements més importants a les llars o espais de doble alçada, son les escales. Aquestes, depenent de la ubicació, morfologia i materials que s’utilitzen, passen de ser d'un element estructural a un element decoratiu que condiciona l’estil de tot l’espai.

  Si el que es busca és lleugeresa, descantar-se per escales de graó simple, sense contrapetja, on els graons semblin que flotin és la millor opció.

  Pel contrari, si el que ens interessa és destacar-la i dotar-la de protagonisme, és interessant jugar amb formes i materials atractius que cridin l’atenció. Això es pot fer remarcant la geometria de la mateixa com element principal; utilitzant elements més contundents com el ciment o el ferro; creant estructures massisses de fusta, l’ús del color o combinar diferents materials a graons i baranes.

  Però, si el que busquem és treure rendiment al volum que ens genera aquest element, tenim l'opció d’integrar-lo dins el mobiliari per crear zones d’emmagatzematge.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat