Com escollir les escales segons les característiques de la llar [per Ruminteriors]


OPINIÓ | Un dels elements més importants a les llars o espais de doble alçada, son les escales. Aquestes, depenent de la ubicació, morfologia i materials que s’utilitzen, passen de ser d'un element estructural a un element decoratiu que condiciona l’estil de tot l’espai.

Si el que es busca és lleugeresa, descantar-se per escales de graó simple, sense contrapetja, on els graons semblin que flotin és la millor opció.

Pel contrari, si el que ens interessa és destacar-la i dotar-la de protagonisme, és interessant jugar amb formes i materials atractius que cridin l’atenció. Això es pot fer remarcant la geometria de la mateixa com element principal; utilitzant elements més contundents com el ciment o el ferro; creant estructures massisses de fusta, l’ús del color o combinar diferents materials a graons i baranes.

Però, si el que busquem és treure rendiment al volum que ens genera aquest element, tenim l'opció d’integrar-lo dins el mobiliari per crear zones d’emmagatzematge.

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa

Informació de l'autor

Ruminteriors

Ruminteriors és un estudi d’interiorisme de Terrassa implicat en tot el que realitza amb l’objectiu de treure el màxim rendiment a l’espai disponible. Analitzen i busquen solucions funcionals, originals, avantguardistes i estètiques, tenint en compte les característiques de cada espai. Cada projecte es du a terme a partir d’un estudi rigorós i personalitzat de l’espai, resolvent les premisses i condicionants del projecte a través del disseny de mobiliari, il·luminació i l’ús d’elements estructurals.