Baraka sorteja 2.000 € en les inscripcions als viatges temàtics


dimecres, 3 octubre, 2018 - 19:30

Baraka Club de Viatges i Te de Tertúlia sortegen 2.000 € entre les inscripcions als viatges del nou catàleg de viatges temàtics 2018-2019, fetes abans del 15 d’octubre de 2018. 

Un val de 1.000 € i dos vals de 500 €, que pots guanyar tu! 

Condicions del sorteig

* Seran vàlides totes les inscripcions en ferm rebudes que hagin fet el primer pagament, abans del 15 d’octubre de 2018 a les 23.59 h.

* Verificades les dades de totes les persones participants, el sorteig es realitzarà el 16 d’octubre de 2018, a través de l’aplicació web Sortea2.

* Cada inscripció en ferm és una participació. La confirmació de la participació es rebrà a través de correu electrònic un cop verificat que compleix amb les condicions (s’ha inscrit amb totes les dades necessàries i ha realitzat el primer pagament).

* El sorteig es farà entre totes les inscripcions de tots els viatges temàtics que formen part del catàleg 2018-2019.

* Les persones guanyadores s’anunciaran a través de la web i les xarxes socials de Baraka Club de Viatges (facebook, twitter, instagram, mailing) i Te de Tertúlia (facebook).

* Per qualsevol dubte, contacta amb Baraka a activitats@baraka.cat.

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa