15 idees per a dissenyar un "hall" a mida per als nostres habitatges [per Ruminteriors]


dijous, 22 desembre, 2016 - 12:00

OPINIÓ | Moltes vegades les entrades a les cases són considerats llocs de pas o racons on deixar les claus i el mòbil quan entrem a casa, així com espais d’emmagatzematge. Però també són la carta de presentació de casa nostra i, amb una mica de creativitat i imaginació, poden transformar-se en zones amb personalitat, alhora que funcionals.

En aquest article us mostrem exemples molt diversos que us poden ajudar a vestir des d'una entrada petita a entrades de cases rurals. Entrades minimalistes amb una elegant simplicitat, entrades de cases rurals on destaca l’ús d’elements propis de l’entorn on s’ubiquen, entrades d’aire més industrial, així com entrades més funcionals.

Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

Afegeix un nou comentari

Promocions connecTerrassa

Informació de l'autor

Ruminteriors

Ruminteriors és un estudi d’interiorisme de Terrassa implicat en tot el que realitza amb l’objectiu de treure el màxim rendiment a l’espai disponible. Analitzen i busquen solucions funcionals, originals, avantguardistes i estètiques, tenint en compte les característiques de cada espai. Cada projecte es du a terme a partir d’un estudi rigorós i personalitzat de l’espai, resolvent les premisses i condicionants del projecte a través del disseny de mobiliari, il·luminació i l’ús d’elements estructurals.