Valoració: 
Average: 3.5 (2 votes)
Presentació: 

Punt de Vista és una empresa especialitzada en el disseny i la renovació d'espais domèstics, específicament en cuines i lavabos. Estenem els nostres dissenys a habitacions, salons i menjadors. Partim d'un projecte, que s'elabora d'acord amb les necessitats i gustos del client, i a l'espai i pressupostos disponibles. Elaborem un pressupost personalitzat i, a partir d'aquí, es dirigeix, es gestiona i es realitza la reforma.

Informació productes o serveis: 

Les cuines de Punt de Vista respecten el gust del client. Els que treballem en aquesta botiga dedicada a l'arquitectura i disseny de cuines i lavabos, basem el nostre treball en la creativitat i la il·lusió. L'elegància i comoditat, són el nostre segell.

Els lavabos es caracteritzen per aprofitar els espais i fer desaparèixer algunes barreres visuals. En els nostres dissenys es busca, fonamentalment, la transparència, la lleugeresa i l'inrement de la sensació espaial.

Punt de Vista ofereix als seus clients menjadors acollidors. Creem ambients a gust de l'usuari: seriosos, clàssics, juvenils o desenfadats, però sempre emmarcats en el bon gust i l'elegància, i una àmplia gama de dissenys en dormitoris, on treballem els colors per a crear ambients relaxats i afables. Sempre tenim en compte els seus desitjos i opinions.


Carrer Pius XI, 16
08222 Terrassa B
936933988
616210986

De dilluns a divendres: de 10:00h a 13:00h i de 17:30h a 20:30h.

HORARI D'ESTIU:

· Tancat del 12 d'agost al 4 de setembre.


 Web Facebook Instagram Twitter Linkedin Pinterest