F-Project
Carrer Salmerón, 68 - 08222 - Terrassa - Barcelona
936887639

Presentació: 

F Project és un equip professional especialitzat en Màrketing Online, Social Media, RSE i Web design.

Oferim solucions concretes per a la presència i promoció comercial online i offline de les empreses. Dissenyem estratègies basades en màrketing de continguts per a xarxes socials i per als canals de comunicació més adequats a cada tipus d'empresa, amb l'objectiu d'aconseguir un fort i sòlid 'engagement' (compromís) relacional de potencials clients i segments de mercat amb les empreses. Oferim també serveis en web design, posicionament global online SEM i SEO, branding social, millora de models de negoci i implantació de valors socials dins de les empreses.

F Project, el màrketing digital amb valors.

L'equip d'F Project

Informació productes o serveis: 

T'oferim serveis en brànding i imatge corporativa comercial, estratègies d'innovació en diferents àmbits del negoci, enginyeria digital i disseny web, i plans específics per a la comunicació i promoció comercial online i offline. La comunicació avui és digital i, si el teu negoci està a punt, aconseguiràs fer-lo créixer a partir d'un fort i sòlid engagement relacional amb els teus clients actuals, i amb potencials nous clients i segments de mercat.


Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat