Receptes de primavera: "Torrada de pa de chía, mató de Fonteta i chutney de tomàquet" i "Saltat de maduixes a la vainilla amb Chantilly", per Montse Estruch [El Cingle]


  • dijous, 11 abril, 2019 - 12:00

    La Montse Estruch, xef del restaurant El Cingle de Vacarisses, us proposa dues receptes amb productes de temporada. Esperem que les gaudiu!

     

     

     

    Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.



    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

    Afegeix un nou comentari

    Promocions connecTerrassa

    Informació de l'autor

    Montse Estruch Casagolda

    Comença el 1973 al costat dels seus pares per prendre les regnes de l'Hostal el Cingle situat al bell mig de Vacarisses, on comença a dirigir el negoci familiar. El 1982 amb la seva mare Maria, elabora una cuina clàssica i tradicional basada en els productes de temporada.

    El 1983 comença a formar-se i tenir les primeres experiències amb els xefs més famosos d'Espanya i França.

    L’any 1997 és el de renovació del Cingle. Sota l'assessorament de Bernard Benbassat incorpora una nova filosofia de cuina, reinterpretant la gastronòmia al Cingle sobre una sòlida base tradicional començant a desenvolupar la cuina de "sensacions".

    El 2000 edita el primer llibre "El Cingle 25 años", el 2002 "Sensaciones Mediterráneas" i el 2005 “Mediterránea la mar de platos"

    Des de llavors i fins al moment actual la seva manera de ser i de voler conèixer més profundament tot el món gastronòmic, li ha permès viatjar a tots els continents, portant amb orgull la seva cuina mediterrània i la seva filosofia, compartint amb els xefs més importants del món en esdeveniments, ponències, demostracions, assessoraments, direcció i execució d'esdeveniments a Alimentaria, classes de cuina, sopars temàtics, TV, premsa i sopars únics en alta mar.