Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Segueix els nostres Canals de Telegram!


23 de març de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Telegram | Temps de lectura: 1 minut

Mil milions d’usuaris té Whatsapp, tots l’utilitzem, ho sabem. Però, hem escollit Telegram, una altra eina de missatgeria instantània, molt similar a Whatsapp, que ja té cent milions d’usuaris al món, i va creixent sense parar. Però, quantitats a banda, per què hem escollit Telegram? Per diversos motius, però el més important: ELS CANALS.

Què són els Canals?

Els canals són una eina de Telegram que serveix per a difondre missatges a grans audiències (els canals poden tenir una quantitat il·limitada de membres i, aquests s’hi apunten voluntàriament i es poden esborrar sempre que vulguin). Quan escrivim en un Canal, el missatge es publica amb el nom del canal i s’envia a tots els seguidors d’aquest canal, sense que entre ells es vegin.

Per què no utilitzem Whatsapp?

Si Whatsapp tingués aquesta funcionalitat, possiblement utilitzaríem aquesta eina, ja que és la majoritària entre els nostres usuaris. Però no la té. Per això, i per motius com la privacitat i la seguretat que ofereix Telegram, hem escollit aquesta segona opció.

Com us podeu instal·lar Telegram?

Des d’aquest enllaç podeu descarregar-vos les aplicacions necessàries, tant per a utilitzar-lo des de l’ordenador com des dels mòbils, ja siguin Android, iOS o Windows.

Quins Canals de connecTerrassa podeu seguir?

Més endavant, si ho veiem necessari, n’obrirem més.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat