Una primera acció per participar, jugar i guanyar. Premi segur!


26 de març de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: concurs | Temps de lectura: 1 minut

Anem escalfant motors. No parem de treballar per tenir la web amb el màxim de funcions possibles per ben aviat. Però, no ens en podem estar;-)

Fa unes setmanes que alguns de vosaltres ja ens seguiu en algunes xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest. En algunes estem força actius, en d'altres anem agafant el ritme, poc a poc i bona lletra!

Doncs, això, que volem començar a actuar, i ja tenim mig enllestit un concurs OnOffLine per començar a dinamitzar algunes botigues, bars i restaurants de Terrassa.

Hem escollit onze establiments i la resposta ha estat immillorable. Tots s'han apuntat al joc i, el què és millor, l'han vist amb molt bons ulls i s'hi han llançat de ple. Estem més que contents amb aquesta bona acollida.

Ara és el torn de tots vosaltres, la gent de Terrassa, esperem que us agradi el joc, que siguem ben actius tots plegats i que tots hi sortim guanyant. Perquè aquest és l'objectiu prioritari de tot plegat. Tothom hi guanyarà.

Els que participeu gaudireu si o si de grans promocions i ofertes durant 15 dies, els establiments viuran de primera mà el concurs dins dels seus locals, i connecTerrassa farà un pas més per donar-se a conèixer i créixer. És un win-win-win, i n'estem molt orgullosos. Ah! I hI hi haurà un premi final, aquest si que només serà pel guanyador/ra!

Els propers dies us n'anirem donant més detalls;-)) De moment, podeu veure els establiments participants geolocalitzats al mapa.
Seguirem informant...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat