Tot el què cal saber dels tallers connecFormació


17 de febrer de 2015 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: formació | Temps de lectura: 7 minuts

Mentre acabem d'enllestir la pàgina web dedicada a informar sobre tot el què és la connecFormació, us deixo amb la secció Preguntes Més Freqüents (PMF):

Què és connecFormació?

El Club 3Generacions —centre de formació no reglada de manualitats, informática i repàs, situat a l’edifici Segle XXI (Carretera de Rubí, 60)— i el projecte de dinamització del comerç local connecTerrassa han arribat a un acord de col·laboració per llançar un cicle de formació en noves tecnologies eminentment pràctic.

L’acord a què han arribat aquestes dues entitats començarà el mes de març i consistirà en un cicle de deu tallers que es duran a terme els dimarts de 19:45h a 21:15h.

Amb l’objectiu d’acostar l’ús de les noves tecnologies a ciutadans i comerços de Terrassa, aquests tallers es realitzaran en grups reduïts (màxim deu persones), comptaran amb un ordinador per persona i seran volgudament pràctics, buscant donar respostes als dubtes que ens trobem en el dia a dia provocats pels canvis constants que aporten els nous ginys informàtics i les xarxes socials, entre altres.

El llistat de tallers és el següent: 3/03 Instagram, amb Isabel Manners | 10/03 Wordpress bàsic (com crear un blog), amb Cristina Marceló | 17/03 Facebook (nivell bàsic), amb Sandra Vega | 24/03 Whatsapp, amb Sandra Vega | 7/04 Edició i retoc d’imatges gratis amb ‘smartphones’, amb Isabel Manners | 14/04 Edició d’imatges amb programari lliure i gratuït, amb Núria Masdéu | 21/04 Facebook (nivell mig/empresa), amb Sandra Vega | 28/04 Twitter, amb Marc Roca | 5/05 Dropbox i altres eines d’emmagatzematge al núvol, amb Sandra Vega | 12/05 Mailchimp, amb Sandra Vega.

Qui ho organitza?

Els Tallers connecFormació són una iniciativa conjunta del Club 3Generacions —centre de formació no reglada de manualitats, informática i repàs, situat a l’edifici Segle XXI (Carretera de Rubí, 60)— i el projecte de dinamització del comerç local connecTerrassa.

Quin és el temari i les dates dels tallers?

El llistat de tallers i dates és el següent: 3/03 Instagram, amb Isabel Manners | 10/03 Wordpress bàsic (com crear un blog), amb Cristina Marceló | 17/03 Facebook (nivell bàsic), amb Sandra Vega | 24/03 Whatsapp, amb Sandra Vega | 7/04 Edició i retoc d’imatges gratis amb ‘smartphones’, amb Isabel Manners | 14/04 Edició d’imatges amb programari lliure i gratuït, amb Núria Masdéu | 21/04 Facebook (nivell mig/empresa), amb Sandra Vega | 28/04 Twitter, amb Marc Roca | 5/05 Dropbox i altres eines d’emmagatzematge al núvol, amb Sandra Vega | 12/05 Mailchimp (‘email marketing’), amb Sandra Vega.

Quin preu tenen els tallers?

Tots els tallers de connecFormació tenen un preu de 20€/taller. Hi ha la possibilitat de contractar packs amb diversos tallers, a preus reduïts (per a més info, contacteu amb info@club3ge.com o 931916192 - 600353763 (Sandra). Si contractes 6 cursos o més, cada curs et sortirà per 15€.

A quin públic va dirigit?

Tots els tallers de connecFormació són 100% pràctics (cada alumne disposa d’un ordinador) i es fan en grups reduïts, d’un màxim de 10 persones. El nivell de tots els tallers és bàsic, amb algunes excepcions, que són de nivell mig. L’objectiu és que l’alumne, en una hora i mitja surti del taller amb els coneixements pràctics bàsics assolits.

Els tallers estan pensats per a qualsevol persona interessada i, especialment, per a treballadors, petits empresaris, professionals i propietaris i treballadors de comerços, bars i restaurants locals, que vulguin adquirir amb poc temps un nivell adequat en diversos àmbits de les noves tecnologies, internet i les xarxes socials.

Com em puc apuntar a un taller?

Cal que reservis la teva plaça mitjançant el formulari d'inscripció o el pagament del taller físicament al Club 3Generacions, situat a la primera planta del Centre Comercial s.XXI.

On i quan es fan els tallers?

Tots els tallers es fan els dimarts (a partir del 3 de març), de 19:45h a 21:15h, al local que Club 3Generacions té a la Carretera de Rubí, 60 (edifici Torres Segle XXI). Consulteu dates de cada taller.

Quants alumnes com a màxim hi ha per taller?

Tots els tallers de connecFormació estan pensats per un màxim de 10 persones. Cadascuna d’aquestes disposarà d’un ordinador. L’organització es reserva el dret de no tirar endavant algun taller sinó assoleix un mínim de 5 inscrits.

Qui són els/les formadors/es?

Sandra Vega

Aprenent incansable, creix amb els estudis de diverses llicenciatures sempre especialitzant-se en Marketing (Administració i Direcció d'Empreses, a la UAB, Investigació i Tècniques de Mercat, a la UAB i Publicitat i Relacions Públiques, a la UOC), formant-se a posteriori en altres camps com el de Comunnity Manager. Des de fa més de 7 anys la seva especialització al món laboral ha estat, també, el Marketing, dins del món financer. Defineix la creativitat i l'aprenentatge com els seus companys de viatge i de feina. Ara la trobareu al capdavant del Club 3Generacions.

Núria Masdéu

És periodista i compta amb més de 15 anys d'experiència en l'entorn comunicatiu d'internet havent desenvolupat tasques diverses i complementàries. S’ha format complementàriament en els postgraus de Periodisme digital (UOC, 2002), Gestió de continguts digitals (ICT, 2004) i Gestió de la informació en les organitzacions (UOC, 2009). També ha pogut col·laborar amb diversos mitjans de comunicació i empreses tot generant continguts especialitzats i corporatius. Web | Twitter | LinkedIn | Blog

Isabel Manners

Fa dos anys que ha començat aquest camí, inspirada per @descobreixcatalunya i per les activitats que s’hi proposen. Va començar a descobrir la vida i el món des d’un filtre anomenat Instagram. Porta un ritme sense parar inspirant-se en el seu entorn, busca coses noves per a veure i objectius fotogràfics per complir. Cada dia aprèn més d’aquesta xarxa social, “i encara queda molt per aprendre”, li agrada dir. Actualment, embarcada de ple amb el projecte @igersterrassa, des d’on dóna a conèixer Terrassa i Catalunya des de molts punts de vista. Instagram

Cristina Marceló

Psicòloga especialitzada en aplicacions multimèdia i tecnologia mòbil. Apasionada per entendre la conducta humana, curiosa per aprendre els constants canvis del món digital i atreta per la motivació que generen els jocs a milers de persones. Tres factors que li han fet dirigir la seva carrerra professional cap a l’eLearning i la gamificació. Twitter | Blog | LinkedIn

Marc Roca

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la seva trajectòria professional. Llicenciat en dret, va exercir d’advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, va treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, va estudiar Periodisme Digital (UOC) i s’ha anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys ha estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa.

Què he de portar al taller?

Pels tallers d'aplicacions de mòbil, hauràs de portar el teu smartphone. Per a la resta, no cal que portis res (només ganes d'aprendre), ja que cada alumne tindrà un ordinador de taula.

On faig el pagament?

El pagament es realitzarà directament al Club 3Generacions, situat a la 1ª Planta del Centre Comercial s.XXI - (Ctra. de Rubí, 60). Es pot pagar el mateix dia del taller o amb anterioritat.

Fins quin dia em puc apuntar com a màxim?

Fins al divendres anterior a cada taller. Les places s'atorgaran per ordre d'inscripció, i són places limitades.

Com són els pòsters publicitaris?

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat