Donna10 i connecTerrassa acorden col·laborar en l’intercanvi de continguts i difusió


11 de novembre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: Donna10, connecTerrassa, col·laboradors, el projecte | Temps de lectura: 1 minut

El magazine gratuït de Terrassa i Matadepera —Donna10— i el projecte de dinamització del comerç local connecTerrassa han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual s’emplacen a intercanviar continguts i espais de difusió. L’objectiu dels dos actors és fer créixer els dos projectes de forma paral·lela.

Donna10, publicació mensual que es distribueix en 300 espais de Terrassa i Matadepera estratègicament escollits segons el públic a qui es dirigeix (perruqueries, salons de bellesa, restaurants, centres de salut,...), dedicarà a partir d’aquest mes de novembre una pàgina sencera a aquesta Comunitat, on trobarem insercions publicitàries de sis comerços i professionals de connecTerrassa. Amb aquest acord, els membres de connecTerrassa poden contractar aquests serveis publicitaris directament amb Donna10, amb importants descomptes sobre el preu normal d’inserció publicitària.

Per la seva banda, connecTerrassa difondrà els continguts periodístics que publica mensualment la revista Donna10, com l’entrevista mensual que es fa a dones de reconegut prestigi que tenen alguna relació amb Terrassa.

Un cop es tinguin indicadors de l’evolució d’aquest acord, ambdues parts s’han posicionat a favor d’analitzar i ampliar vies de col·laboració més estretes.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat