A connecTerrassa… sortejos “online” i “offline”… i, també a través de les xarxes socials


 • Cada primer dimecres de mes llancem una desena de nous sortejos online i/o offline a través de la pàgina web, organitzats per les empreses membres de la Comunitat connecTerrassa. Per a participar en aquests sortejos cal omplir els formularis de la pàgina web i, en alguns casos, complir algun altre requisit demanat per l’empresa organitzadora. [SORTEJOS SETEMBRE 2018].

  NOVETAT: xarxes socials

  Aquest estiu hem ampliat les modalitats obrint alguns sortejos puntuals a les xarxes socials, com aquest que vam fer amb PotPetit Queviures i aquest altre on sortejàvem una nit d’hotel x2 persones. I, avui n’hem llançat un de nou amb l’empresa B&N immobles, on sortegem un ‘pack’ de SPA i MASSATGE x2 persones.

  En ambdós casos hi ha doble objectiu, per una banda donar a conèixer i difondre les empreses i els productes i serveis que ofereixen. Però, per l’altra, en el primer format es treballen les bases de dades i en el segon l’ampliació de seguidors a les xarxes socials, tant de l’empresa com de connecTerrassa.

  --

  Vols formar part de la nostra Comunitat? Clica aquí!

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Marc Roca Verdaguer

  Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

  marc@connecterrassa.cat

  Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.