connecTerrassa llança una nova modalitat de promoció: targetes amb descomptes creuats entre els comerços i professionals

De moment és una prova pilot que estem duent a terme durant els mesos de març i abril amb els 5 comerços que formen el Canal Ca n’Anglada de connecTerrassa:

Cadascun d’aquests comerços disposa d’unes targetes elaborades per connecTerrassa, mitjançant les quals poden oferir descomptes als seus clients, que podran aprofitar en els altres comerços.

Quins són els objectius?

  • Donar a conèixer "altres" comerços i professionals.

  • Fidelitzar els clients de forma conjunta.

  • Promoure la mobilitat dels clients entre els membres de la Comunitat connecTerrassa.

  • Fomentar l’intercanvi de clients entre comerços i professionals.

Com funciona la targeta?

Dos o més comerços/professionals de connecTerrassa s’ajunten i acorden tirar endavant una promoció creuada durant un període de temps determinat. El comerç A oferirà als seus clients descomptes a consumir al comerç B (o B i altres), i a la inversa.

Quin tipus de promocions trobareu en aquesta prova pilot que estem duent a terme?

Atenció! Només s’aplicaran aquests descomptes si, prèviament, s’ha passat per algun d’aquests comerços i t’han entregat la targeta.

Seguirem informant...

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat