Com funciona connecTerrassa


15 de agost de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecTerrassa, el projecte | Temps de lectura: 5 minuts

>> connecTerrassa té per objectiu connectar als usuaris/consumidors de Terrassa amb comerços, bars/restaurants i professionals, utilitzant eines de màrqueting OnOffLine. Per tant, per entendre els serveis que oferim des de connecTerrassa hem de diferenciar usuaris VS comerços/professionals.

>> Quant a continguts i serveis que podeu trobar des d'un principi a connecTerrassa, els hem diferenciat en cinc grans àrees:

1) Visibilitat: Per a fer visibles als comerços/professionals de connecTerrassa disposen de:

- Una 'site' pròpia per a cada comerç/professional dins de connecTerrassa on hi podem trobar tota la informació necessària per saber el què, el qui i el com, més tots els continguts que vagin generant (articles informatius i d'opinió, activitats de dinamització com sortejos i concursos, promocions, activitats, novetats,...).

- Una agenda amb totes les activitats dels comerços/professionals de connecTerrassa, però oberta a altres comerços/professionals de la ciutat, per a dotar-la del màxim de contingut possible. Els esdeveniments organitzats per la comunitat de connecTerrassa disposaran d'una major difusió.

- Formar part d'una Comunitat. connecTerrassa fomenta la col·laboració entre els seus membres per aconseguir més i millors resultats per als seus negocis, vetlla per un correcte ús de les noves tecnologies i mostra una imatge pro-activa i innovadora del conjunt dels seus membres.

2) Promoció: Com a eina que cerca resultats a curt termini, sense obviar que poden ser l'inici de la fidelització usuari-comerç/professional, disposem d'una secció dedicada a les promocions (que anirem distribuint en ofertes, cupons,...). En aquest apartat ens emmirallem amb portals globals com LetsBonus i locals com Igualada ShowRoom i Pilpilean (Pamplona). A diferència de LetsBonus i Igualada ShowRoom, connecTerrassa no aposta per les transaccions econòmiques (amb comissions) dins del portal web, amb l'objectiu de fomentar i facilitar al màxim les promocions dins la nostra Comunitat.

3) Dinamització: Si amb les promocions aconseguim donar respostes a curt termini, amb la conversa i la participació a les xarxes socials fomentem la fidelització usuari-comerç/professional a mig-llarg termini. Entenem la dinamització a través de l'organització de sortejos i/o concursos a més de la participació en temps real a les xarxes socials, i ho fem tant en nom de connecTerrassa com ajudant a fer créixer les pròpies comunitats de cadascun dels comerços/professionals.

Per fer-ho, disposem d'una secció al portal web dedicada a sortejos i de presència a les principals xarxes socials com Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube i, properament, Whatsapp. Volem donar resposta a les necessitats concretes de cadascun dels comerços/professionals de connecTerrassa, no actuem amb publicitat genèrica, detectem la necessitat concreta i ajudem a donar-hi resposta.

4) Informació: Creiem fermament amb la importància d'estar molt i ben informats, degut als canvis constants que està vivint el sector. En aquest cas, com en molts d'altres, la informació és poder, i ajuda a adaptar-nos amb rapidesa als canvis que estem vivint en els hàbits de consum degut, principalment, a la crisi econòmica i l'auge de les noves tecnologies.

Distribuïm la informació per tres vies, a banda d'altres de complementàries com poden ser les xarxes socials:

a) El connecBlog centralitza tota la informació sobre el sector, opinió dels professionals col·laboradors i continguts informatius relacionats amb els comerços/professionals de connecTerrassa.

b) El butlletí dirigit als usuaris (en un principi, setmanal) és la principal via d'informació de tots els continguts que generem des de connecTerrassa: notícies, promocions, sortejos, actes d'agenda, novetats dels comerços/professionals,...

c) I, finalment, la via de comunicació interna entre connecTerrassa i tots els membres de la Comunitat o de forma separada, depenent de cada cas.

5) Col·laboració: Creiem amb la col·laboració com a forma de treballar que ens permet créixer més i millor a tots. Per això, internament fomentem la col·laboració entre els membres de connecTerrassa i, externament, anem ampliant la llista de professionals col·laboradors que aporten continguts al connecBlog i anem creant la secció de 'partners' (en construcció), professionals de la ciutat que ofereixen els seus serveis a millors condicions per als membres de la Comunitat.

>> Si ets un usuari: Pots gaudir gratuïtament de tots els continguts i serveis que oferim a través de connecTerrassa.

>> Si ets un comerç/professional: Els comerços, professionals i prestadors de serveis de Terrassa que vulguin formar part de la Comunitat connecTerrassa s’han de posar en contacte amb nosaltres i els visitarem per explicar el projecte i totes les seves potencialitats i funcionament.

De forma molt resumida, formar part de la comunitat connecTerrassa dóna dret a:

- Obrir una 'site' dins de connecTerrassa, amb URL personalitzada, adaptada als dispositius mòbils i ben posicionada als cercadors. Els continguts depenen molt de si el comerç/professional és més o menys actiu.

- Formar part d'una Comunitat dinàmica, innovadora i molt activa.

- Dotar de continguts a l'agenda de connecTerrassa, a més de tenir molta difusió per diverses vies (web, xarxes socials, butlletins,...).

- Crear i difondre promocions i publicitat tant a través de la pròpia 'site' com a través de tot el projecte de connecTerrassa.

- Organitzar sortejos i concursos propis a través de la pròpia 'site' i de connecTerrassa. A mesura que s'organitzen sortejos, es va creant una base de dades amb els participants per a cada membre de connecTerrassa, cosa que permet poder fer arribar missatges personalitzats als usuaris que en un moment o altre han mostrat interès per un comerç/professional.

- Posem a disposició de tota la Comunitat les diverses vies de comunicació que tenim a connecTerrassa, com les xarxes socials, les eines de e-mail marketing,...

- Tots els membres de connecTerrassa tenen dret a publicar articles al connecBlog, seguint els criteris editorials i d'organització interna.

- Els comerços/professionals de connecTerrassa tenen dret accedir amb importants descomptes/avantatges als serveis que ofereixen els ‘partners’ amb qui connecTerrassa va arribant a acords.

* Aquests continguts/serveis són provisionals i poden anar modificant-se, ja que connecTerrassa és un projecte dinàmic en constant evolució.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat