Avui és dilluns… toca connecAgenda!


16 de març de 2015 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecAgenda, agenda, connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

Els dilluns a connecTerrassa són sinònim d’AGENDA. I, és que cada dilluns enviem el butlletí electrònic amb el resum dels millors esdeveniments que hem publicat a l’agenda per als propers dies, espai que dediquem als comerços i professionals de la ciutat. Podeu consultar el butlletí que hem enviat avui per veure de què va. 

L’agenda de connecTerrassa és un gran encert des del primer dia, està funcionant molt bé, tant internament, amb la bona acollida dels comerços/professionals que formen part de connec, ja que aporten molts continguts i interessants, com de cara als usuaris a qui dirigim els butlletins (actualment, uns 2.000 terrassencs/ques), i que notem amb la quota d’obertura dels mails i de clics que hi fan.

L’objectiu de l’agenda de connecTerrassa és doble. Pels membres de connecTerrassa és una nova i potent via per a donar a conèixer les activitats públiques que organitzen. Sempre poso d’exemple el de les botigues d’alimentació que organitzen tallers de cuina. Però, també podem pensar en activitats dels professionals com poden ser xerrades, conferències, presentacions,... sempre que siguin públiques. Fins i tot efemèrides, com la celebració del 1r aniversari de l'obertura d'un negoci, sempre que aquesta celebració sigui pública.

I, el segon objectiu l’anem implantant poc a poc, i és buscar convertir la connecAgenda en l’agenda de referència per a les activitats del comerç i els professionals de Terrassa en general. Per això, també informem de les fires, mercats,... que s’organitzen a casa nostra. Activitats que ens afecten com a societat i que afecten de ple als negocis del voltant d'on es celebren. Deixem el tema fires i mercats per un article proper, ja que cada vegada són més i de millor qualitat, en parlarem.

La millor forma de seguir tota aquesta informació és registrar-se connecTerrassa com a usuari. I, si a més esteu interessats a saber més de què va tot aquest “tinglao” com a comerç/professional, no dubteu a apuntar-vos aquí i us ho vindrem a explicar.

Seguim...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat