Això també és connecTerrassa... Sopar d'empreses

Era la tercera reunió presencial que fèiem a connecTerrassa i, en aquesta ocasió, va prendre forma de sopar d'empreses de Nadal. El dijous passat, 15 de desembre, ens vam reunir una quinzena de membres de la Comunitat connecTerrassa per desitjar-nos bon Nadal, però sobretot per generar sinèrgies, relacions humanes i fer 'networking'.

A connecTerrassa la comunicació interna és eminentment digital, via eines com Whatsapp, correu electrònic i grup privat de Facebook però, hi ha dues vies més que són molt i molt útils:

  1. Les reunions presencials entre el personal de connecTerrassa i el comerç o professional per a solventar dubtes o planificar accions.
  2. I, de forma col·lectiva, les trobades presencials, on els membres de connecTerrassa que volen es troben un dia i hora concret en algun establiment de connec per compartir, crear, conèixer, créixer, aprendre, millorar... 

Des del moment de néixer, connecTerrassa ja tenia una cosa molt clara: som un projecte OnOffLine.

Us deixem amb algunes de les fotos del sopar d'empreses que vam fer:

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat