Quines activitats organitzen a la Biblioteca Districte 2 el mes de JUNY?


Temes: 
Data: 
dilluns, 4 juny, 2018 (Tot el dia) a dissabte, 30 juny, 2018 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Us adjuntem la programació de la Biblioteca del districte 2 (Carrer de Sant Cosme, 157) (937 869 162 - bd2@terrassa.cat) del mes de JUNY:

 

Activitats biblioteca districte 2 - JUNY 2018

DIVENDRES 1, A LES 17.00 H. Taller - Informàtica guai! - "Com fer els deures amb l'ordinador?" A càrrec de personal de la biblioteca.

 

DEL 4 AL 9 DE JUNY. Mostra de llibres Setmana del Medi Ambient.

 

DEL 4 AL 16 DE JUNY. Exposició - "Visió per a tothom al Txad". A càrrec de Fundació Ramón Martí Bonet.

 

DIMARTS 5, A LES 17.00 H. Benvinguts a Pagès  - Taller - "La vinya del Celler Can Morral del Molí". A càrrec de Maria Font. Per a infants a partir de 6 anys.

 

DIMECRES 6, A LES 10.00 H. Setmana del medi ambient - Taller - Jardí de lletres. A càrrec dels participants del Jardí de contes. Per a tots els públics.

 

DIMECRES 6, A LES 17.00 H. Setmana del medi ambient - Taller - "L'oceà en una ampolla". Per a infants a partir de 6 anys. A càrrec de personal de la biblioteca.

 

DIVENDRES 8, A LES 17.00 H. Setmana del medi ambient - Taller - "La màgia de l'aigua virtual". Per a infants de 8 a 12 anys. A càrrec de Servei de Medi Ambient de Terrassa.

 

DIVENDRES 8, A LES 17.00 H. Taller - Informàtica guai! - "Com fer cerques a Internet?". A càrrec de personal de la biblioteca.

 

DIMECRES 13. Xerrada - "Com evitar els cops de calor". A càrrec d' Antonia Espinal i Angeles Lopez, infermeres del CAP EST.

 

DIMECRES 14, A LES 17.30 H. Setmana dels horaris - Hora del conte - "El diari de l'Iris". A càrrec de Fabián Mohedano. Per a infants a partir de 6 anys.

 

DIVENDRES 15, A LES 17.00 H. Taller - Informàtica guai! - "Com funciona l'e-biblio?" A càrrec de personal de la biblioteca.

 

DEL 18 AL 30 DE JUNY. Gent del barri -  Exposició: AAVV Montserrat.

 

DIMECRES 20, A LES 10.30 H. Xerrada - L'hort social autosuficient de l'AAVV de Montserrat. A càrrec d'Antonio Cazorla, president de l'AAVV.

 

DEL 26 DE JUNY AL 17 DE JULIOL. Exposició - "La carbassa, la poma i el pèsol. Tres vegetals... molt femenins". Produïda per Tanàgora i comissariada per Rosa Ros i Magalí Homs.

 

DIMECRES 27, A LES 10.30 H. Visita a l'hort social autosuficient de l'AAVV Montserrrat. 

 

Activitats permanents Adults

Xerrem. Grups de conversa en català. Els dimarts de 16:30 a 18h Més informació...

 

Curs d’alfabetització en català. Per a aprendre a llegir i escriure. Els dijous i divendres de 10 a 12h. A càrrec de: Veu Pròpia. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

 

Aprenem. Grups d’Intercanvi lingüístic (Català, francès, àrab i anglès). Els dissabtes de 10:30 a 13:30h. Cal inscripció prèvia. Més informació a aprenem.terrassabd2@gmail.com Més informació...

 

Club de lectura. Dos dijous al mes de 18 a 19:30h. Club de lectura que convida a conèixer els clàssics des de la perspectiva personal dels participants, propiciant el diàleg i l’argumentació. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

 

Club de lectura fàcil. Els dimarts de 10 a 12:15h. L’activitat pretén fomentar  i treballar la lectura i la comprensió amb persones que pateixen una malaltia mental. Un dels objectius del club es afavorir la relació dels assistents amb i en la comunitat, per aquest motiu trobem interessant obrir el club de lectura a totes les persones del districte, interessades a treballar i gaudir de la lectura i del treball posterior. A càrrec de: Unitat d'Hospitalització parcial de Salut Mental del CST. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

 

Jardí de contes. Els dimecres de 10:30 a 12h. Taller de jardineria conduït per un monitor. Places limitades. Per a persones jubilades i gent gran del districte II.

 

Visites organitzades per conèixer l'espai i els serveis. Per a grups. Cal inscripció prèvia.

 

Activitats permanents joves i infants

Visites escolars per conèixer l'espai i els serveis. Per a tots els cursos. Cal inscripció prèvia.

 

Club de lectura  juvenil. Un divendres al mes de 17:30 a 19:30h. Club de lectura a partir de 12 anys. A càrrec d'Isabel Pau. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

 

Berenem i Xerrem (BiX2). Per a joves a partir de 12 anys. Els dimarts alterns de 18 a 20h.

 

Club de lectura "Els picarols". Per a infants de 8 a 10 anys.Un divendres al mes de 18 a 19:15h. Places limitades, cal inscripció prèvia.

 

La “Bededós” presenta....Novetats! Per a tots els públics. Un divendres al mes, de 17:30 a 18h a la sala infantil.

 

Lecxit. Lectura per a l’èxit educatiu. Per a infants de 8 a 11 anys. Cada dimecres de 17 a 18h. Grups tancats. Més informació...

 

Grans i petits. Activitat basada en l’acompanyament recíproc entre infants y adults, millorant les habilitats socials i comunicatives entre els i les participants, ajudant a les tasques educatives i/o bé realitzant diferents activitats relacionades amb l’oci d’una forma compartida. Es pretén aconseguir un espai comú que permeti desenvolupar les  habilitats socials i comunicatives; i posar en valor les capacitats de cadascun dels participants. Els dilluns de 17:30 a 18:30 h. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

-- 

Totes les activitats són gratuïtes i es duen a terme a la Biblioteca del districte 2, al carrer Sant Cosme, 157

L’hora del conte  té l’aforament limitat i cal recollir les entrades el mateix dia a partir de les 10:30h.  

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquests actes, no dubteu a trucar-nos al 93 786 91 62 .

Més informació a http://www.terrassa.cat/biblioteques o per correu bd2@terrassa.cat

--

Més informació al Canal Ca n'Anglada de connecTerrassa.

Adreça: 
Carrer de Sant Cosme, 157
08223 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat