Obbal organitza tres cicles de tallers d'escriptura per a nens i nenes d'entre 5 i 11 anys que tindran lloc durant els mesos de juny, juliol i setembre


Temes: 
Data: 
dimecres, 1 juny, 2016 (Tot el dia) a divendres, 30 setembre, 2016 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Aquest estiu Obbal (Carrer d'Irineu, 1) ha programat tres cicles de tallers d'escriptura per a nens i nenes d'entre 5 i 11 anys. Cada cicle anirà adreçat a una franja d’edat determinada i consistirà en diversos tallers que tindran lloc durant els mesos de juny, juliol i setembre en dues franges horàries:

  • Matins: entre les 9.30 i les 13.30 h.
  • Tardes: entre les 16.30 i les 19.30 h.

Els tallers tindran una durada i una temàtica diferent en funció del cicle i de l’edat dels nens inscrits:

  • TALLERS DE PRIMERS TRAÇOS (*): Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de P5 d'Educació Infantil, on treballarem de manera lúdica les bases de l'escriptura potenciant el treball manual. Entre d’altres aspectes incidirem en l'orientació espacial, la coordinació motora, la motricitat gruixuda i fina, la memòria, la direcció dels traços a la lletra de pal i com agafar el llapis i seure correctament. Durada dels tallers: una hora. Preu: 12 euros / taller (material inclòs).
  • TALLERS DE LLETRA LLIGADA (*): Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de primer a tercer d’Educació Primària, on treballarem exclusivament l'escriptura amb lletra lligada: la forma i la dimensió de les lletres, les unions entre lletres, les zones que ocupa cada lletra al text, la direcció i el moviment de l'escriptura, així com diferents eines que els ajudaran a adquirir fluïdesa i llegibilitat a l'escriptura. Durada del tallers: una hora i mitja. Preu: 15 euros / taller (material inclòs).
  • TALLERS D'ESTRUCTURA I ORGANITZACIÓ DE L'ESCRIT (*): Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de quart a sisè de Primària, on treballarem diferents tècniques per millorar la lletra i la presentació dels deures i/o feines: els nens aprendran a identificar els marges de l'escriptura i els espais del full, a respectar les dimensions de les lletres, a situar el paper, la mà i el cos correctament, i a fer presentacions amb bona lletra i amb una estructura organitzada i neta. Durada dels tallers: dues hores. Preu: 20 euros / taller (material inclòs).

(*) A cada cicle, recomanem assistir a un mínim de tres tallers per tal d'assimilar correctament els coneixements adquirits. S’aplicarà un descompte del 15% per a la realització de tres tallers i un 20% de descompte si es fan quatre o més tallers.

Per a qualsevol consulta i/o informació detallada sobre el contingut dels tallers, horaris, disponibilitat i altres descomptes aplicables, truqueu al telèfon 630141318 o envieu un correu a grafologia@obbal.com.

Formulari web: http://www.obbal.com/cat/contacte/

--

Seguiu tota la informació de connecTerrassa sobre criatures i molt més al GRUP DE FACEBOOK CANAL CRIATURES DE CONNECTERRASSA.

Adreça: 
Carrer d'Irineu, 1
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat