ds. 27 de gener (16.00 h) | Taller "Torna a tu"[Espai Sacra]


Data: 
dissabte, 27 gener, 2018 - 16:00
Preu: 
75,00 €
Descripció activitat: 

Com a part del Cicle de Tallers Canalitzats a Espai Sacra, arriba el taller "Torna a Tu".
Aquest taller és un projecte totalment canalitzat, i el lliurament s'ha realitzat amb el següent objectiu, com bé indica el seu nom, la pretensió és que cada persona recordi qui és; albirant el seu potencial, la seva força, la seva llum i el seu propòsit. Des de l'experimentació i el propi sentir redescobrirà la seva essència veritable.

En cada trobada de forma fàcil, directa i senzilla, s'aprofundeix en els llocs interns amb amplitud i enteniment, degut que en l'actualitat hi ha una freqüència molt activa i ràpida que és ideal per a aquest tipus de treball.

El procés és treballar una a una cada porció de la nostra essència, per això diverses trobades, perquè amb la integració i il·luminació de cada porció s'arribi a la conformació del cercle essencial que som com a individus i com a col·lectiu.

· Primera trobada: Comencem pel principal, trobar el bloqueig que en aquest moment actual impedeix "l'amor cap a si mateix", es revela amb simplicitat i la sanació s'enfoca directament a això.

· Segona trobada: Es produeix la recuperació del record clar i concís del "propòsit a desenvolupar per al sistema familiar i el mateix propòsit personal", pel qual es va decidir venir a experimentar aquesta vivència actual, com a encaix perfecte amb altres vides i altres ànimes.

I així consecutivament a cada taller, la persona va tornant a ella, trobant-se i contemplant-se individualment i aquest bell procés es materialitza gràcies a la unió en grup, que augmenta la vibració de l'energia i actua de forma més poderosa.

És important aclarir que no és necessari fer cada trobada. Per això, es deixa sempre a lliure elecció de cada persona realitzar el mòdul que senti adequat. Però si, seria bo per a la persona fer el cicle sencer, ja que adquiriria una visió general de la seva veritable essència.
Com més complet i és clar el mapa, més senzill és la mobilitat per ell.

Amb la certesa interna que sempre acudirà a cada trobada els individus que estan al moment just de realitzar-ho, és el que fa que el procés vivencial del taller es desenvolupi de forma delicada i amorosa.

Si és el moment, tot es conjuga per a l'eclosió en harmonia.

Això en general resumeix el treball que realitzem i des d'on s'elabora el lliurament.

Què fa aquest taller diferent?

· A través de la canalització es col·labora per trobar el problema o bloqueig a transcendir i sanar-ho de forma directa i conscient.

· La sanació o desbloqueig no té perquè ser un procés llarg i dolorós. En comparació d'altres mitjans amb els quals la sanació trigaria mesos a donar-se, en aquests tallers la sanació es dóna de forma més ràpida, suau i dolça.

· Els participants reben missatges canalitzats personalitzats, enfocats al que s'està treballant en el taller, la qual cosa ajuda a aprofundir molt més.

· Pràctic, senzill i de curta durada. (2-3 hores).

· Es proporcionen eines simples de connexió amb el Ser Superior perquè la persona les pugui utilitzar sola, si ho desitja.

· Es treballa individualment, però amb la unió de la força grupal.

· Que cada taller és individual i independent en si mateix, per tant no és imprescindible participar en totes les trobades del cicle, encara que hauria de ser l'ideal per arribar a una unificació i comprensió millor.
· És completament canalitzat tant la forma de com realitzar-ho, com al moment de la pràctica i per tant "MÀGIC".

Aquests Tallers han estat creats, organitzats i impartits per:

Juana Mª Jiménez Canalitzadora
Pilar Pallarés Professora de Ioga i Biodansa

Adreça: 
Carrer de la Independència, 95
08225 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat