dm. 29/3 a ds. 2/4 | Activitats al voltant de l'oli i de l'oliva de la II Fira de l'Oliva de Terrassa a la biblioteca del districte 2


 • Organitzador: 
  El Tomb, Comerç de Ca n'Anglada
  Data: 
  dimarts, 29 març, 2016 (Tot el dia) a dissabte, 2 abril, 2016 (Tot el dia)
  Descripció activitat: 

  Són diverses les activitats que tindran lloc a la biblioteca del districte 2 durant la celebració de la II Fira de l'Oliva de Terrassa a Ca n'Anglada.

   A més de les xerrades programades al llarg de tot el dissabte, des del 29 de març al 2 d'abril hi haurà dues exposicions:

  • Mostra de llibres i objectes relacionats amb l'oli, les olives i les oliveres.
  • El Molí d'Oli artesà del Celler Vitícola d'Ullastrell. Exposició sobre el procès d'extracció de l'oli. Productors agrícoles d'oli de Terrassa i comarca.

  El dimecres 30 de març, de les 17.30h a les 19.00h:

  • Tastets d'oliva: taller familiar per a infants de 4 a 9 anys acompanyats dels pares. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

  A més, el mateix dissabte 2 d'abril, d'11.00 a 12.00h:

  • Taller infantil "Rodolí amb oli": per a infants de 8 a 13 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Taller de creativitat on es llegirà i s'inventaran dites catalanes sobre el món de l'oli tot fent rodolins. S'escriuran, dibuixaran i enganxaran a la sala infantil de la biblioteca perquè els vegi tothom.

  Més informació:

  Adreça: 
  Carrer de Sant Cosme, 157
  08227 Terrassa Barcelona

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Dades organitzador